Kaptál szaktanári / osztályfőnöki / ingazgatói figyelmeztetést / intést / megrovást diákkorodban?
4x kaptam szaktanári figyelmeztetést életem során.
7.osztályban hármat.
Első: hangoskodtam, röhögcséltem egyik haverommal órán.
Második: összefirkáltam a padot
Harmadik: az egyesre írt nyelvtan dolgozatomból papírrepcsit hajtogattam és átdobtam az egyik haveromnak.
8.ban már súlyosabb volt a helyzet: dobáltuk valakinek a tolltartóját az egyik osztálytársammal. Dobtam neki a tolltartót, ami valahogyan félrement és véletlenül eltalálta az osztályfönököm arcát. Hangsúlyozom, véletlenül, mert nem akartam megdobni. Ha jól emlékszem az eldobott cucc ráesett a padra, ahonnan a tanár arcára pattant tovább, majdnem úgy, ahogyan a kavics pattan a vízfelszínen. A következmény gyalázatos lett. Szaktanárit és nyilvános megszégyenítést kaptam, páran le is hülyéztek. Szerencsére néhány osztálytársam fel fogta, hogy nem akartam, de ők voltak kisebbségben.
A fegyelmik, intők adásában azt látom, hogy sok esetben a kettős mércén és a tanár kedélyállapotán múlik, kinek miért adja. Mások meg lelkileg terrorizálják a többi gyereket, mégsem kapnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!