Az osztályfőnök nagyon rám van szállva! Mit csináljak?
18 éves lány vagyok és az osztály főnököm (nő) nagyon kikészít. Mindig rajtam lóg már több, mint 3 éve. Mikor páros feladat van, mindig velem akar lenni. A múltkori durva volt, ami történt: megkértünk egy évfolyam társukat, hogy csináljon rólunk egy osztályképet. Az ofő meg egy percig kérlelt, hogy ÜLJEK BELE AZ ÖLÉBE. Persze, hogy nemet mondtam, rá. Osztálytársaim mesélték, hogy mikor hiányoztam, akkor osztályfőnöki órán az ofő folyton arról beszélt, hogy hazavinne engem magával stb. Osztálytársaim is észrevették a tanár viselkedését, de nem tudunk mit csinálni. Egyik tanárral órán beszélgettünk és elmeséltem neki is. Ő is azt mondta, hogy normális, hogy foglalkozik az osztályával, de ez rám nézve már káros. És tényleg az.
Mit csináljak?
Van gyereke ennek a nonek?
Csak azert kerdezem mert ha nincs akkor lehet veled akarja kielni az anyai osztonet
Nem tudsz semmit se csinalni igazabol
Gondolom zavar a dolog azert irtad ki
Igen igazgatonak es a szuleidnek szolsz annyi
Akkor erdekes ha van gyereke is es igy is rad szallt
Szerintem megkedvelt errol van szo
Rosszra gondolni sem akarok mert rossz az aki rosszra gondol
Szolj a szuleidnek es ok tudni fogjak mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!