Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktatok testi fenyítést...

Szoktatok testi fenyítést alkalmazni 12 éves gyereknél ha végképp nem ért a szép szóból?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

"azt mondja hogy nem,az hazudik"

Ez valami önigazolás akar lenni?

Soha nem ütöttem meg a gyerekem. Egy évben egyszer ha kiabálok.

100%-os következetesség, szeretet és türelem, ennyi a recept.

Megfélemlítéssel kivívott szófogadás csak átmeneti.

Ebből lesznek az erőszakos gyerekek, akik bántják az én normális, szófogadó gyerekemet, mert otthon azt tanulják, hogy az erőszak a megoldás a problémáinkra.

2022. febr. 7. 06:19
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem, de belépett a kiskamasz korba és nagy lett a szája, úgyhogy van, hogy fejben elképzelem, hogy keverék neki egyet és már meg is nyugszom.
2022. febr. 7. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Szoval, ha a villamoson megkersz valakit, ketszer, hogy alljon arrebb es megsem all, akkor pofozkodsz, mert csak igy all arrebb, igy tudsz “nyerni “? Aha, am az lehet, hogy visszaadja. Konnyu egy kisebbet (a gyereket) verni, mert ugye tudod, hogy nem ver visszavagni.

Allj ki egy aluljaroba, merd ossze az erod ott valakivel.

2022. febr. 8. 03:43
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
"Az erőszak a gyengék végső menedéke." Jelen helyzetben úgy értelmezhető, hogy aki fejben gyenge nevelni, az fogja bántalmazni a gyerekét. Lehet engem nyugodtan hazugnak nevezni, de még soha nem borult el az agyam, és eszembe se jutott soha, hogy megüssem a gyerekeimet. Csak éppen törődtem a nevelésükkel, és jó példát mutattam nekik. Normálisak is.
2022. febr. 9. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

nagyon sokszor a felnőttek is csak pofonból értenek!

pl:

-visszaadod az 50 ezer ft-ot, amit 1 éve kértél kölcsön 1 hónapra? Miközben már 2x cseréltél autót, a pénzem még nálad van!

- nem tudom visszaadni, nincs pénzem.

- na itt jön a pofon, aztán megkapod a pénzed.

2022. febr. 10. 08:11
 16/16 anonim ***** válasza:
kamaszokkal nehéz, ha hagyod, hogy a fejedre nőjenek.
2022. febr. 11. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!