Egy 11 éves lánynak engednéd, hogy tampont használjon?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 17:05
5/43 anonim válasza:
Engedném. Elmagyaráznám hogyan kell használni (amúgy hormonmentesnek van jó videója erről) utána eltudja dönteni, hogy neki ez kényelmes vagy sem. Én 12 évesen alkalmanként használtam csak, de nem lett tőle semmi bajom.
6/43 anonim válasza:
Hát ha neki kényelmes, akkor persze.
7/43 anonim válasza:
Igen, fontos a komfort ezeken a napokon, ha neki ezt a tampon adja meg akkor minden további nélkül biztosítanám számára.
8/43 anonim válasza:
Természetesen igen. Én sem tudom elviselni a betétet, nagyon rossz érzés a saját véremben csücsülni, mást sem kényszerítenék erre.
10/43 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést. Miért ne engedném? Ha egyszer menstruál, akkor szüksége van tamponra, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!