Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá ha? 14/L

Mit szólnátok hozzá ha? 14/L

Figyelt kérdés

Az osztályotokba menne egy új lány.. aranyosnak tűnik, és kedves is, bár még nem túl beszédes.. majd megtalálnád így pár nap után egy közösségi oldalon, túlságosan kihívó képekkel sőt azokból megtudnád hogy biszex, cigizik, füvezik, drogozik és iszik. És bukott már meg, nem egyszer. Ha ez a lány tényleg kedves, akkor barátkoznál vele vagy inkább nem?

Egyébként nem cigány.

2010. szept. 7. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
én elég toleráns vagyok, úgyhogy barátkoznék vele
2010. szept. 8. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
A biszexuálisokkal nincsen semmi bajom, viszont az már baj, hogy iszik, cigizik, drogozik. Én talán beszélnék vele, elmondanám, hogy láttam a képeket a netten, és megpróbálnám megérteni vele, hogy nem jó az, amit ő csinál. Valószínűleg nem hallgatna rám, de azért megpróbálnék minél kedvesebben beszélni vele, hátha legalább egy pillanatig elgondolkozik azon, hogy mit tesz magával. Mutatnék neki képeket, hogy milyen eldeformálódott arcuk lett a drogosoknak, és elmondanám neki, hogy bűn lenne az ő szép arcát tönkretenni. Ezután megvárnám, hogy ő mit lép. Ha meg akar változni, akkor segítenek neki, és hát barátkozni... Talán, ha majd nem cigizik, drogozik, és iszik.
2010. szept. 8. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos.

Ha édesanyád lennék, akkor eltiltanálak tőle, de mivel nem vagyok az, ezért azt javaslom tartsd távol magad tőle...

Lehet csak kedvesnek TŰNIK és így keres magának bűntársat... szerintem hamar bekerülnél te is a rosszba... főleg ilyen fiatalon nagyon befolyásolható az ember... csak egy cigit szívj, csak még egyet, ez a menő... nah itt a tabi, boldogabb leszel tőle stb...

csak akkor haverkodj vele, ha érzed magad annyira erősnek, hogy nemet mondj neki bármikor, bármilyen környezetben...

2010. szept. 8. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
na hát az ilyet nem kell elítélni.de én már egyből kerülném...hiszen mit tud az felmutatni ha cigizik,füvezik,drogozik meg iszik???rontson el téged is??inkább legyél egészséges és nehogy "elrontson" téged egy ilyen.nem is tudom,ha én lennék az anyja már rég felpofoztam volna.szerintem ne barátkozz vele,ha kedvs ha nem...és ha te is jól tanulsz akkor főleg...mert csak tele beszélné a fejed,h te ne tanulj....stb.:P
2010. szept. 8. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Ö lehet....

14/l

2010. szept. 9. 16:56
 16/16 anonim válasza:
Ha elég erős személyiség vagy, és tudod, hogy nem tud belevinni semmiféle őrültségbe, akkor megpróbálhatod megismerni.Hátha tényleg "tiszta lappal" akar indulni.
2010. nov. 7. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!