Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá ha? 14/L

Mit szólnátok hozzá ha? 14/L

Figyelt kérdés

Az osztályotokba menne egy új lány.. aranyosnak tűnik, és kedves is, bár még nem túl beszédes.. majd megtalálnád így pár nap után egy közösségi oldalon, túlságosan kihívó képekkel sőt azokból megtudnád hogy biszex, cigizik, füvezik, drogozik és iszik. És bukott már meg, nem egyszer. Ha ez a lány tényleg kedves, akkor barátkoznál vele vagy inkább nem?

Egyébként nem cigány.

2010. szept. 7. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2010. szept. 7. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Én is biszex vagyok, iszom, és cigizem (drogozni nem drogozok, és mindig ötös tanuló voltam). És igen, barátkoznék vele! Ha nem jössz be neki, mint lány, akkor nem fog csak azért rád nyomulni, mert csaj vagy. Ugyanúgy megy ez, mint a heteróknál...nincs miért félned tőle! A drogot pedig nem kell elfogadni...lehet, hogy akkor nem akar majd veled barátkozni, de akkor legalább megoldódik a problémád, és neked sem "kell" ővele barátkoznod!
2010. szept. 7. 20:42
 3/16 anonim ***** válasza:
56%

kirívó képek alapján nem lenne túl szimpi, ilyet csak a közönséges, feltűnési viszketegségben szenvedő tinik tesznek ki.

füvezik, drogozik, iszik 14 évesen? nem lehet túl értelmes, szóval nem barátkoznék vele semmiképp.

a többi nem érdekes, de ezek alapján simán látszik hogy a kiscsajjal gond van és semmi szükség ilyen barátokra.

2010. szept. 7. 20:42
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Háttö, mit csináljak vele? Nem hiszem, én még mással sem igazán barátkozok...
2010. szept. 7. 20:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Ő 16 éves .. én leszek 14
2010. szept. 7. 20:49
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
lássuk csak...egy 16 éves, kétszer megbukott (legalább) lány, kihívó képekkel, drogozik, cigizik, füvezik.. tehát lusta, buta, nem gondol a jövőjére.. nem, semmiképpen nem barátkoznék vele. bizonyára meg van a baráti köre, akik hasonlóan szorgalmasak, mint ő.
2010. szept. 7. 21:02
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
hát nemtudom.. én lehet barátkoznék vele,mert énis biszex vagyok, és jó lenne ha valakivel tudnék erről bezsélni ... bnőm is iszik, cigizik próbálom rávenni, hogy szokjon le, de nem nagyon jön össze =( .. de a drog már komolyabb probléma..talán ha új rendes barátokat talál akkor megváltozik..lehet hogy ő is tiszta lappal szeretne indítani
2010. szept. 7. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom így néz ki:

[link]

2010. szept. 7. 21:07
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem emós.. de valami goth féleség elméletileg de hogy egy emósra nem hasonlít az biztos.

2010. szept. 7. 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

ti mekkora sz.rok vagytok.

mi van akkor ha bisex, cigizik, füvezik, iszik. attól még lehet egy tök normális ember.

és mi köze ennek az egésznek a faji hovatartozásához?

2010. szept. 8. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!