Engednetek, hogy a 14 eves lanyotoknal aludjon a baratja?
A lanyom azt kerte karacsonyra, hogy itt aludjon a parja, akivel mar egy eve egyutt van. Nem tudom, hogy megis mit mondjak, azt mondtam alszok ra meg egyet. Ha megengednem, akkor is csak ugy, hogyha kulon szobaban alszanak. Nagyon nehez helyzetben erzem magam. Ti hogyan allnatok hozza?
A fiut kedvelem, bizom is benne, de hat ki tudja. Sokszor atjon, mindig sokat beszel hozzam, mindig jokat beszelgetunk. Ezert vannak kettos erzeseim, de szerintem ez nagyon korai.
ebből ígyis-úgyis kurelás lesz
most kerül próbatételre az eddigi nevelésed
ha a lányod nem lesz ribi akkor jól csináltad, ha az lesz, elbuktál
Ott alvás nem egyenlő szex
Ha egy éve együtt vannak, szerintem nyugodtan aludhatnak együtt
Nekem nem baj, a te lányod. De ha nincs probléma, akkor miért is tetted fel a kérdést?
Én is korainak tartom.
Én úgy vagyok vele, hogyha szexelni akarnak, akkor úgyis megtalálják a módját. Valahogy mindig mindenki el szereti felejteni, hogy a f@sz nappal is feláll.
Ezzel szemben szerintem sokat jelentene a lányodnak ha megengednéd neki.
Esetleg el lehet vele beszélgetni komolyabb a szex témáról, a védekezésről és a veszélyekről. De tiltani bármit is tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!