Megengednétek a ballagó 14 éves lányotoknak?
A kislányom júniusban fog ballagni. Már most kérdezgeti, hogy lehet e ombre vagy balayage haja, illetve műkörme ballagásra.
Nem tudom, hogy addig mennyire fog megváltozni a véleményem, de szerintem ez kissé korai. Bár én 15 voltam, mikor ki lett szőkítve a gesztenyebarna hajam világos szőkére, de meg is bántam. Azóta is szőke vagyok, viszont nagyon megviselte akkoriban a hajamat.
Ti megengednétek a lányotok ballagására, vagy hogyan álltok ehhez a témához hozzá?
Én megengedném, bár, ha tényleg gyönyörű balayage-t, ombre-ét akar, akkor az zsebbe nyúlós, vágással, nekem csak ennyi lenne a bajom. Egy igényes fodrásznál, jó festékkel.
A műköröm ballagásra mehet, de utána vagy semmi, vagy géllakk max. Viszont, egy dologról mindenképp lebeszélném, az a műszempilla. Na, attól agyf@szt kapok.... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!