Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mely ( ek ) a kedvenc neve (...

Mely ( ek ) a kedvenc neve ( i ) tek? Ha van kedvetek, " történetet " is írhattok!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen típusú kérdést már sokan írtak ki, de nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre, hogy ha van egy kedvenc nevetek, az miért tetszik ?

És mit szóltok a régebbi ( József, János, Mária, Katalin, stb. stb. ) keresztnevekhez ?

( Nem baj, ha csak felsoroljátok a kedvenc neveiteket, de nem írjátok oda, hogy melyik miért tetszik ! )

U.i.: Köszönöm a válaszaitokat, egy 13 éves lány.

2010. szept. 6. 19:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Hááát , ilyen magyarosabb névből , nem igazáb tudom melyik tetszik ..Nekem most a Kitti név jön be nagyon..és ugytudom hogy a Katalin becézőjéből önnálósult , csak nem hangzik kefejezetten "magyaros"nak /mint pl. Mária , Rozália , meg ilyenek , tudjátok :P /
2010. okt. 11. 14:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írtál, a Katalin tetszik, hiába régi. A János, József, István nevek nem tetszenek, viszont a Ferenc az igen, de nem részletezem, miért xD

A Krisztián, Richárd, Tibor fiúnevek tetszenek még, lánynevekből a Noémi, Dorina, Vivien, Liliána.

2010. okt. 13. 14:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Fiú: Ádám, Máté, régebbiek közül az András talán..

Lány: abból nincs kedvencem.. :)

14/L

2010. okt. 13. 16:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

16:45-ös vagyok :D

Kihagytam még a Balázst. pedig ez a kedvencem :D

2010. okt. 13. 17:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Anita,Eszter, Kitti ,Ágnes ,Réka
2010. okt. 13. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedvencem az Adél és a Viktor.Az Adél a Jane Eyre című filmből van. Nagyon megtetszett ez a név.
2010. okt. 14. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!