Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mely ( ek ) a kedvenc neve (...

Mely ( ek ) a kedvenc neve ( i ) tek? Ha van kedvetek, " történetet " is írhattok!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ilyen típusú kérdést már sokan írtak ki, de nagyon kíváncsi lennék a Ti véleményeitekre, hogy ha van egy kedvenc nevetek, az miért tetszik ?

És mit szóltok a régebbi ( József, János, Mária, Katalin, stb. stb. ) keresztnevekhez ?

( Nem baj, ha csak felsoroljátok a kedvenc neveiteket, de nem írjátok oda, hogy melyik miért tetszik ! )

U.i.: Köszönöm a válaszaitokat, egy 13 éves lány.

2010. szept. 6. 19:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Lánynevek: Johanna, Neszta, Virág, Emma, Adél, Maria [Márijá, nem Mária :P], Jázmin, VIKTÓRIA [kedvenc =P]

Fiúnevek: Dávid, Bálint, Bence.

A régi nevek nem nagyon tetszenek, de a rokonaimnak elég régi nevük van [nekem is ha különválasztjuk, de így együtt nem].

Mondjuk apum Károly, anyum Juliska :D, u.tesóm Ilona :)

[én Annamária vagyok, elárulom]

13/L

2010. szept. 7. 07:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Lánynevek: Ágnes, Emma, Zsófia, Szonja, Anna (csak túl gyakori), Cecília (ez szép, de nem adnám a gyerekemnek), Réka, Éva, Lilla, Liza

Fiúnevek: András, Tamás, Gergely, Domonkos, Zsolt, Dávid, Balázs, Bence (ez is túl gyakori).

Amiket nem szeretek, azok az ilyen új nevek pl. Felhőcske, meg a nagyon régi, ősmagyar nevek (pl. Tas), és a Dzsesszika és társaik.

2010. szept. 7. 16:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

lány: Penelopé

fiú: Kristóf, Patrik, Bálint, Bence

Nem tudom, hogy miért ezek a nevek tetszenek:)

A régi nevek nem nagyon tetszenek.

2010. szept. 7. 16:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nóra,máté,bálint,regina,dominika
2010. szept. 7. 16:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem a Tamara és a Szonja meg a Zita de nem tom miért egyszerűn csak jól hangzanak . am a Szonja soha életemben nem jutott volna eszembe ha anya egyszer nem mondja ki ezt a nevet (már nem tom miért mondta). én valamiért csak lány neveken gondolkodom ,ha esetleg fiú lesz akkor Ádám.
2010. szept. 7. 20:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc fiúnevem nincs. A kedvenc nevem talán a Célia, nagyon szép hangzása és jelentése (Istennek szentelve) van, úgy örülnék, ha ez lenne a nevem... :D Amik még tetszenek: Korinna, Szonja, Hanga, Adél, Felícia, Szimonetta. :)
2010. szept. 7. 20:33
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Emma, Emília, Olívia, ezek most a kedvencek (: fiú névben még nincs kedvencem, egyelőre nem tudom.
2010. szept. 7. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:

lány nevek közül.: Fruzsi mert a legjobb barátnőmnek ez a neve és Katalin mert anyumnak ez a neve. :) na meg Tekla. nem tudom miért. csak mert szép :D

fiú.: János és Ádám hogy miért? tesók és apum neve! :) na meg a Tivadar. ezt se kérdezd miért csak mert tetszik xD

14/L

2010. szept. 8. 00:13
 19/26 anonim ***** válasza:
várj kifelejtettem még az Ildikót! :D azt is szeretem! :D
2010. szept. 8. 00:16
 20/26 anonim válasza:
100%
hat fiunevekbol nekem a Gabriel,tihamer es szilamer, lanynevekbol:kata, szofia,krisztina... haaaat asszem ennyit jut eszembe hirtelen ami tetszik. Amugy meg nem tetszenek a regies nevek!
2010. szept. 8. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!