8. -osok! Várjátok a gimit? Bírjátok ofőtöket?
nagyon várom:D
szerintem azért általánosítanak a szakközéppel kapcsolatban,mert oda kb.mindenkit felvesznek.vagyis nem is az.hanem aki nem tanul jól az általában oda megy.és én nem szidom/alacsonyítom,csak pl.pont ma beszéltem barátnőmmel aki azért akar szakközépbe menni,mert ott nem kell sokat tanulni és könnyen be lehet jutni[3-as tanuló.az is éppenhogy.:S].szerintem akkor is érdemes gimnáziumba menni és utána egyetemre is.én spec gyűlölök tanulni,de kifogom járni gimnáziumot és még egyetemre is fogok menni.:)
amúgy nagyon várom már gimit,mert találtam egy elég jó sulit ahol nagyon jó fej emberek vannak és a tanítás is elég színvonalas[átlagos.nem szeretem ezeket a puccos felkapott helyeket:D]:) am én is most lettem 8.-os:)
13/L
Nemvárom.
Birom ofőmet.
Nagyon szeretem a mostani osztályomat, és tudom hogy két legjobb barátnőm ide fog járni iskolába ahol lakunk, én viszont másik városba szeretnék menni.
Várom, mert ott tiszta lappal kezdhetek, viszont félek is, mert az igaz, hogy mindenhol vannak olyan emberek, akikkel megegyezik az érdeklődési körünk, de nehezen barátkozom... O.O
13,5/L
nagyon várom:S:S:S
szarsuli
szar osztály
szar ofő :I:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!