Mikor kezdodik a durcis kamasz kor ? Amikor már nem akar puszit adni a gyerek és szégyelli a szülőket?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 10:05
1/8 anonim válasza:
Változó, gyerekfüggő. Nálam 12 éves kor körül kezdődött. Szerintem 10-13 éves kor között valahol.
2/8 anonim válasza:
Én már oviban is letöröltem a puszikat.
3/8 anonim válasza:
#2 Én is, a mai napig utálom, ha ölelgetnek meg puszilgatnak.
4/8 anonim válasza:
Nálam 14 éves korban, öcsémnél soha nem volt ilyen, húgom 15 volt, mikor ilyesmit kezdett.
6/8 anonim válasza:
Én 13 vagyok. A puszikat 9 éves korom óta utálom, nem adok és nem is vagyok hajlandó kapni. A szüleimet sosem szégyelltem és sosem fogom, imádom őket. Nagyon kínosan tudnak viselkedni, de mégis csak a szüleim
8/8 anonim válasza:
Már rég nem vagyok kamasz, de én sose voltam bedurcizós kamasz. Nem puszilgattam meg ölelgettem anyukámat nonstop, pláne nem közterületen, de előfordult hogy magamtól megöleltem, vagy nyomtam egy puszit az arcára. Magamtól. Csak úgy. Ilyen vagyok, számomra fontos a testi érintés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!