Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SZülők! Ti hányy éves kortól...

SZülők! Ti hányy éves kortól engednétek el a gyereketeket egy házibuliba?

Figyelt kérdés
A lányom ma megkérdezte, hogy jövő hétvégén elmehet e az egyik barátjának a barátjához a barátaival egy házibuliba. 13 éves, elengedjem?

2021. nov. 14. 18:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
12%
a gyakoris külön viágban él... engedd el nyugodtan
2021. nov. 14. 22:17
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Olyan családhoz, ahol ismerem a szülőket és azok otthon lesznek, már előbb is elengedném. Viszont ilyen ismerős ismerőse házibuliba ki tudja kikhez csak gimnazistaként.
2021. nov. 15. 08:12
 23/31 anonim ***** válasza:
4%
Mirt ha nincs otthon a szülő akkor mi van?
2021. nov. 15. 08:39
 24/31 anonim ***** válasza:
4%
miért*
2021. nov. 15. 08:39
 25/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom átérezni a helyzetet, az én lányom (hálistennek) nem ilyen típus. Nekem sem a buli volt a szórakozás annó.
2021. nov. 15. 10:31
 26/31 anonim ***** válasza:
31%

Nem értem mi a abaj a házibulival. 1

a barátaihoz és annak ismerőseihez megy, ergo nem fogják bántani

2 azt senki nem képzeli komolyan hogy majd lefekszenek egymással ennyi idősen , ugye?

Ha isznak is nem hiszem hogy vedelnének hányásig legfeljebbe egy keveset(ha lesz egyáltalán alkohol). Reggelig lesz gondolom ott alszanak fiúkk lányok külön, és előtte majd filmeznek , játszanak stb. ezzel sem látom a problémát..

2021. nov. 15. 10:57
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
Ekkora gyerekek még simán csinálnak veszélyes dolgokat, mert látták az interneten vagy csak mert rájön a fiúkra a lökdösődős kakaskodás. Hány gyereket zárnak be viccből egy iskolában is a vécébe, vagy hergelik fel egymást valami balesetveszélyesre. Emlékszem, nálunk is volt, aki virtusból kimászott az egyik ablakon és bejött a másikon, amíg kiment a tanár, vagy meggyújtottunk és elszívtunk mindenféle vadvirágot, amit szedtünk a kerítésről :D pedig az egy elit gimi tök átlagos osztálya volt. De általánosban meg aztán minden hétre jutott valami esemény, néha csonttörés is (ketten lóbáltak egy harmadikat...). Szóval nem kell hozzá, hogy extrémen rossz gyerekek legyenek vagy piáljanak, csak bandában hatványozódik a hülyeség.
2021. nov. 15. 11:10
 28/31 anonim ***** válasza:
8%
Igen iylen is van , de többnyire nem ez a jellemző. Nem történne semmi , de akár nézd meg a társaságot vagy hívd fel a szüleiket.
2021. nov. 15. 11:13
 29/31 anonim ***** válasza:
10%
de a 21. században élünk. írsz neki sms-t vagy felhívod 3 óránként és kérsz valami visszajelzést.
2021. nov. 15. 11:13
 30/31 anonim ***** válasza:
74%
13 évesen max 8-11-ig engedném el, szigorúan 11-re ott lennék érte de ebben sem vagyok biztos. Szerintem gyerek függő is. Én tök hü.lye voltam 13-14 évesen pedig szerető családom volt (van is), mindig is foglalkoztak velem, jó tanuló voltam stb... 13 évesen annyira akartam, hogy szeressen az akkor 17 éves fiú, hogy lefeküdtem vele, hátha akkor majd jobban tetszem neki... vagy mivel ők ittak ezért én is ittam, persze lebuktam otthon és nagyon ki voltak akadva a szüleim. Ha ezeket az emlékeket visszaidézem, az én lányom tutti nem fog 13-14 évesen buliba menni...
2021. nov. 16. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!