Mit csináljak ha a 13 éves lányomnak barátja van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este a lányom bejelentette, hogy összejött egy fiúval, akit már égebbről ismer, mi is találkoztunk már vele. Nem tudom, mit mondjak erre. Nyilván semmit sem ér ha "eltiltom", de meg akarom védeni, és féltem őt. Mit lehet ilyenkor csinálni?2021. nov. 13. 13:28
21/29 anonim válasza:
Nem ez a két szélsőség létezik, de ha szexelni akarnak akkor úgyis fognak, és épp ezért kell rá őket felkészíteni agyban, és venni nekik óvszert.
22/29 anonim válasza:
Vagy mondjuk felvilágosítani arról, hogy a szex igenis nagy dolog, szuper, és élvezetes, de ha az első kreténnel tapasztalja meg, akkor az rányomhatja a bélyegét az egész életére. Ne haragudj, nem fogok 13 éves gyereknek óvszert venni.
23/29 anonim válasza:
Kamasz "szerelmek". Jó eséllyel nincs mitől "megvédened", ismeritek is a srácot. Kézenfogva sétálnak gondolom meg puszi és kb ennyi.
24/29 anonim válasza:
Nekem is barátom van, pedig egy idős vagyok a lányoddal. Mielőtt összejöttünk volna már ismertem és a szüleim is találkoztak már vele nem is egyszer. Anyummal sokat beszéltem, mindent elmondtam neki, ő pedig a dolgokat megbeszélte apával. Amikor még nem voltunk együtt, de már alakultak a dolgok a szüleim külön szurkoltak, próbáltak segíteni amit nagyon köszönök nekik.
Szerintem te is támogasd a lányod és bízz benne! Nem hinném, hogy nagyon féltened kéne, de persze én nem ismerem de a lányod, se a párját.
25/29 anonim válasza:
Semmit nem kell tennie. Meg miért kéne beleavatkoznia??
26/29 anonim válasza:
Hagyd őket. Hagy éljenek szabadonon. Ez egy szabad ország
27/29 anonim válasza:
a 2-es kommentelő az egyetlen értelmes hozzászólás. NINCS szükség párkapcsolatra 13 évesen.
28/29 anonim válasza:
Az vicces hogy #24 kb. 13-14 éves és értelmesebb választ tudott adni, mint a válaszólok nagy része.
29/29 anonim válasza:
28. Attól még, hogy libsin nevelik a gyereket, attól még 13 évesen nem normális, hogy barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!