A gyerek Krúbit hallgat, mit tegyek?
15 éves, a bolond haverjaival rendszeresen Krúbit üvöltet az utcán, szerinte vicces és menő az a sok perverz, trágár szöveg. Mikor, megpróbáltam vele beszélni, kiröhögött. Apai pofon nem csattant még el, de ez már kezd sok lenni.
Ezt a baromot példaképnek tekinti, és az egyik osztálytársával most akarnak egy RAP számot írni a szomszéd 12 éves kislány megerőszakolásáról, és ezzel nagyzol is facebookon. Már valami kezdetleges verziót csináltak, de törölte mindenhonnan.
Mit tegyek? (Az anyja lesz*rja, de szerintem ez akkor is gáz)
a Krúbit majd kinövi, változik a trend, a haverok mást hallgatnak, ő is mást fog.
a megerőszakolással egy bajom van eddig hogy neveltétek, ha egyáltalán felmerül ez benne? nem lehet hogy csupán nagy a szája? vagy csak a többiek előtt akar ezzel menőzni? szóval erről mindenképpen beszélj vele, normálisan, nem kell ordítozni, megverni, azzal csak ellenállást érsz el.
ezzel együtt nem kell szerintem túldimenzonálni ezt, mint itt egyesek már gyámügyet vizionálnak
#15 a szomszéd kislány megerőszakolásásról dalt írni nem
egyenlő azzal, hogy valaki leír egy fiktív gyilkosságot, fiktív szereplőkkel. Ha a szomszédod írna egy dalt arról, hogy hogyan gyilkol majd meg téged és kirakná a facebook-ra, csak karcagnál egy jóízűt?
“ hány költőnk volt, akik konkrétan mások megölésére szólított fel”
Tényleg, hány? Nekem csak Petőfi “Akasszátok fel a királyokat” c. verse ugrik be. És amúgy én nem akartam senki kiirtani gyerekként.
A lényeg szerintem, hogy igen, ez valószínűleg egy buta, befolyásolható kamasz hülyesége…de a 12 éves kislány szülei helyében ez pont nem érdekelne, én sem kockáztatnék a helyükben, tuti h lépnék valamit, ha tudomást szereznék egy ilyen műalkotásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!