A gyerek Krúbit hallgat, mit tegyek?
15 éves, a bolond haverjaival rendszeresen Krúbit üvöltet az utcán, szerinte vicces és menő az a sok perverz, trágár szöveg. Mikor, megpróbáltam vele beszélni, kiröhögött. Apai pofon nem csattant még el, de ez már kezd sok lenni.
Ezt a baromot példaképnek tekinti, és az egyik osztálytársával most akarnak egy RAP számot írni a szomszéd 12 éves kislány megerőszakolásáról, és ezzel nagyzol is facebookon. Már valami kezdetleges verziót csináltak, de törölte mindenhonnan.
Mit tegyek? (Az anyja lesz*rja, de szerintem ez akkor is gáz)
Azzal nincs gond, ha Krúbit hallgat.
Azzal van gond, ha zeneszámot szeretne írni egy 12 (!!!) éves lány megerőszakolásáról, pláne, ha emögött valós vágyak is vannak
Az elsővel értek egyet!!
Tök mindegy milyen zenét hallgat, én is hallgattam durva dolgokat.
De a második része a dolognak a szomszéd lányról az már atyai pofon és egyéb kategória nálam. Bár lehet még elég elvinni pszichológushoz és kųrvára üvöltve leordítani az ő és a kis barátja fejét mert ilyet csinálnak. Nagyon felbosszantott ez a kérdés, elnézést.
Az lesz, ma este lesz egy mélyebb beszélgetésünk. Sajnos túl sok túlórám volt mostanában, általában este 8kor estem haza, a feleségem szintúgy.
Jön itt azzal, hogy nézzem meg, miket rak ki magáról instára a kiscsaj, meg csomó 15 éves haverjának van 12-13 éves barátnője.
(áldom az Istent, hogy nem most vagyok gyerek!)
Az nem mentség, hogy mit rak ki a kislány.
Sürgősen lépjetek, amíg nem késő. És sürgősen pszichológus!
Az, hogy miket tesz ki magáról a kiscsaj, nem jogosíthatja fel arra, hogy bűncselekményt kövessen el (senki ne jöjjön azzal, hogy jogilag 12 év a beleegyezési korhatár, ha a másik fél 18 alatti, ami ugyan igaz, de ha erőszakról van szó, akkor már mindjárt más a leányzó fekvése), és az, hogy a vele egykorú barátainak 12-13 éves barátnői vannak, az azért nem gond, mert ők elsősorban SZERELEMBŐL vannak együtt, nem a testi örömök miatt. És az érzés kölcsönös. Legalábbis remélem. Mondjuk én sem vagyok sokkal idősebb, de 15 évesen megerőszakolásnak még csak a gondolata sem fordult meg a fejemben. Pláne nem egy 12 (!!!) éves kiscsajt.
Rákerestem erre a Krúbira YouTube-on.
Annyira még nem durva, de néha kicsit egy lére megy a zenéje, de még nincs baj.
A rap írással sincs baj.
A rap témájával már inkább.
Egy 15 éves meg már tisztában kéne legyen, hogy mi a különbség aközött, hogy a haverjainak barátnője van, meg az erőszakolás között. Mert itt alapvetően nem azzal a 3 év korkülönbséggel van a baj.
A beszélgetés jó ötlet első körben.
Suliban nincs vele gond?
Érdemes lenne programokat szervezni vele, amennyire engedi a munkád (esetleg amennyire lehet, kevesebbet túlórázni).
Valamilyen edzés vagy szakkör nem érdekelné, ahol kicsit megvalósíthatja önmagát?
#9 vagyok, a szomszéd kislány szülei tudnak erről? Ha igen, én a helyedben az ügyvéden is elgondolkodnék. Illetve mondd el a fiadnak, hogy a nemi erőszak bűncselekmény,
de igazából egy ilyen rap számnak is lehetnek jogi következményei (polgári jogi vagy rátok szállhat a gyámügy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!