14 éves lányomnak hánykor kéne lefeküdnie hogy friss legyen? Mindig olyan fáradt.
Milyen vashiány?
Nyáron ezt szokta meg azért fáradt.
Egy gyerek nem szokott fáradt lenni, csak azért mert nyár volt. Ő még gyerek, jobb esetben nincsen rá hatással az időjárás, sem semmi ilyesmi.
Viszont mondhatunk látatlanban akármit, nem biztos, hogy fedi a valóságot. A vérvétel az, amit még mindig tudok javasolni, tényekkel az orvos is megmondja, hogy mi a gond.
Nem normális az ha egy gyerek fáradt. Álmos legyen éjszaka amikor alszik.
Kompletten akár vitamintablettát is adhatsz neki, ártani nem fog.
Bocsi az offért de engem is érdekelne, hogy normális, hogy 9kor fekszem le és 5-35kor kelek, és mégis fáradt vagyok de nagyon :S És amikor hazaérek a suliból alig várom, hogy befeküdjek az ágyba :S Ami nem jó, mert tanulnom is kéne, de ilyen fáradtan nem megy.
Igaz nyáron azt szoktam meg, hogy bőven éjfél után feküdtem le és 12ig aludtam...:S
Ha most kezdte a gimnáziumot,akkor új ingerek érik,és ez hozzájárulhat a meglévő fáradtságához.
Iskola után,ha megírta a leckét és ebédelt,vidd el úszni 1-1,5 órára,aztán társasjátékozzatok egyet (hogy egyensúlyba kerüljön a fizikai és szellemi megterhelés) és feküdjön le a kisasszony 21 órakor teljesen kimerülten,hogy seperc alatt elaludjon.
Én körülbelül 22:30-kor fekszem le és 6-kor kelek,rettenetesen fáradtan!Sajnos van,hogy órákba telik,mire este elalszom,mert összegzem az aznap történteket...indirrekte módon.:S De reggel sokat tud segíteni egy bögre kakaó a leányzónak,vagy egy pohár narancslé.Esetleg csinálhat két felülést meg két fekvőtámaszt.:)Bármennyire megeröltető,csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!