Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves lányomnak hánykor...

14 éves lányomnak hánykor kéne lefeküdnie hogy friss legyen? Mindig olyan fáradt.

Figyelt kérdés
11kor alszik el és 6:30kor kel. Szerintetek mennyit kellene aludnia. Most lett középiskolás.
2010. szept. 1. 20:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ő szinte mindennap ebben az időpontban alszik és kel. Hétvégén is 23:00-23:30kor már lefekszik akkor alszik 9ig. Viszont sportol is, hétvégén mindkét nap jár balettra valamint szerdán. Kicsinek vashiánya volt, lehet még mindig van, béres csepp segítene?
2010. szept. 2. 20:42
 12/17 anonim ***** válasza:
vastabletta segítene, ha vashiánya van, de azért vidd el inkább orvoshoz, egy vérvétel nem nagy ügy
2010. szept. 3. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Milyen vashiány?

Nyáron ezt szokta meg azért fáradt.

2010. szept. 3. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerek nem szokott fáradt lenni, csak azért mert nyár volt. Ő még gyerek, jobb esetben nincsen rá hatással az időjárás, sem semmi ilyesmi.

Viszont mondhatunk látatlanban akármit, nem biztos, hogy fedi a valóságot. A vérvétel az, amit még mindig tudok javasolni, tényekkel az orvos is megmondja, hogy mi a gond.

Nem normális az ha egy gyerek fáradt. Álmos legyen éjszaka amikor alszik.

Kompletten akár vitamintablettát is adhatsz neki, ártani nem fog.

2010. szept. 3. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért de engem is érdekelne, hogy normális, hogy 9kor fekszem le és 5-35kor kelek, és mégis fáradt vagyok de nagyon :S És amikor hazaérek a suliból alig várom, hogy befeküdjek az ágyba :S Ami nem jó, mert tanulnom is kéne, de ilyen fáradtan nem megy.

Igaz nyáron azt szoktam meg, hogy bőven éjfél után feküdtem le és 12ig aludtam...:S

2010. szept. 11. 22:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Szerintem nálad idővel elmúlik, csak megszokja a szervezeted az új rendet, de az én lányom nyáron is így feküdt-kelt.. minusz plusz 20 percel.
2010. szept. 12. 16:26
 17/17 hisztis válasza:

Ha most kezdte a gimnáziumot,akkor új ingerek érik,és ez hozzájárulhat a meglévő fáradtságához.

Iskola után,ha megírta a leckét és ebédelt,vidd el úszni 1-1,5 órára,aztán társasjátékozzatok egyet (hogy egyensúlyba kerüljön a fizikai és szellemi megterhelés) és feküdjön le a kisasszony 21 órakor teljesen kimerülten,hogy seperc alatt elaludjon.

Én körülbelül 22:30-kor fekszem le és 6-kor kelek,rettenetesen fáradtan!Sajnos van,hogy órákba telik,mire este elalszom,mert összegzem az aznap történteket...indirrekte módon.:S De reggel sokat tud segíteni egy bögre kakaó a leányzónak,vagy egy pohár narancslé.Esetleg csinálhat két felülést meg két fekvőtámaszt.:)Bármennyire megeröltető,csodákra képes.

2010. szept. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!