Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Menjek vagy ne? Szerintetek...

Menjek vagy ne? Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hát arról van szó hogy van egy pályázat amire ha jelentkezek és megcsinálom a feladatokat kimehetek 3 napra Németországba. De volt tavaly is egy ilyen pályázat csak akkor a jelentkezők nem tudtak kimenni mert lekésték a gépet. Idén én jelentkeztem de mindenki rám fogta hogy csak azért jelentkezek hogy kimehessek külföldre. Ezért a tanárnak azt mondtam hogy majd meggondolom. Ha mennék a többiek tuti kiutálnának ezt viszont nem akarom.

Csak értelmes válaszokat várok letolásokat nem kérek! Köszi

2010. szept. 1. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

istenem...miközük van ahhoz,hogy te miért csinálod meg a feladatokat?-.-" azok nem barátok akik ezt csinálják.

csináld meg nyugodtan. lehet,hogy csak irigyek.

2010. szept. 1. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Amúgy miről szól a pályázat, hanem arról, hogy mehess külföldre? És ebben mi a rossz?

Bírom a kamaszokat... iszonyat idétlenek tudnak lenni.

Ne foglalkozz velük, pályáz meg, nyerjé és érezd jól magad Németo-ban.

Sok sikert!

2010. szept. 1. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:

*pályázd

*nyerjél

2010. szept. 1. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez irigység.

Az életben minden ilyen lehetőséggel élni.Ki kell használni minden lehetőséget,mert sosem tudhatjuk,mikor halunk meg.

Szóval szerintem menj ki Németországba.

Lehet,hogy később nem lesz rá lehetőséged és ha jól értelmeztem akkor ez végül is ingyen is van:D

15/L

2010. szept. 1. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

salala salala -val 100% osan egyet értek!

Nekem is volt pár ilyen lehetőségem, mások nem akarták,hogy menjek , de nem a szép szemeimért mehettemxD Hanem,mert jól tanulok:)

Szaal..Ne töődj velük, később megbánod!

13/L

2010. szept. 1. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal: "Irány Németország!"

Ne érdekeljen, hogy ki- mit szól, hanem CSAKIS AZ, hogy Neked van- e kedved menni?! Tedd fel magadnak a kérdést, és megkapod a választ magadtól!

2010. szept. 1. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!