Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen ruhában mentek[mentetek...

Milyen ruhában mentek[mentetek] ma suliba?

Figyelt kérdés

Köszi a válaszokat :)

13/L

2010. szept. 1. 10:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ünneplőben.

Fekete gatya, matrózblúz, magassarkú, vastag pulcsi, kabát.

2010. szept. 1. 13:17
 12/32 anonim ***** válasza:
88%

Amúgy mi úgy megyünk ahogy akarunk:DD 13/L vagyok, akinek 2 hét múlva kezdődik csak:D

Én sport cipőben, csőnaciban, és egy hosszúújjúban , na emg ha hideg lesz kabátban megyek:S

És a tavaly szerepeltünk, ezért: ünneplőben kellett menni/ fekete naciban és fekete lapos talpúban voltam/rövid újjú ünneplő felső.

2010. szept. 1. 13:24
 13/32 anonim ***** válasza:
normális ruhába O.O
2010. szept. 1. 13:28
 14/32 anonim ***** válasza:

Mivel nekünk tegnap volt az ünnepség [évnyitó], ezért ma már nem ünnepőbe mentem/mentünk.

Én egy fehér hosszúnadrágban (csőgatyában), egy fehér hosszúujjú pólóban, és egy kötött, szürke, garbós felsőben. Illetve színes - szürke, lila, fehér - "torna"cipőben.

13/l

2010. szept. 1. 14:59
 15/32 anonim ***** válasza:

nekünk tegnap volt az évnyitó ezért nem ünneplőben.

fekete csőgatya,kék-fekete adidas cipő,szürke póló,fekete mintás pulcsi.

2010. szept. 1. 15:10
 16/32 anonim ***** válasza:
rendes hétköznapi ruhába: tornacipő, világoskék gatya, és egy fekete mintás pólóba, meg pulcsi. tegnap volt az évnyitó szóval ma nem kellett kiöltözni:D
2010. szept. 1. 15:37
 17/32 anonim válasza:

Nekünk ma volt az évnyitó,ezért ünneplőben,vittem váltóruhát,ami fehér csőfarmer,rózsaszín-fekete pólópulcsi,fekete sportcipő,fekete pulcsi,fekete kabát(nem csak fekete és fehér ruhát hordok,csak ma ilyen kedvem volt)

13/L

2010. szept. 1. 15:56
 18/32 anonim ***** válasza:
43%

fekete csőgatya,fehérpóló,rá fehér ing,fehér tornacsuka:D

csodálkoztam is,hogy ofő nem szólt be a cipőért:D[ballagni is converse-be fogok:D]

13/L

2010. szept. 1. 16:05
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2010. szept. 1. 16:42
 20/32 anonim ***** válasza:

Fekete nadrágba,matrózblúzba és egy zöld kötött,jó meleg pulcsiba és topánkába mentem.Így is majd megfagytam:S

Nekünk ma volt az évnyitó,egyébként vittem egy lila hosszúujjút és műsor után átvettem a matrózblúzt,mert mentem utána fodrászhoz meg vásárolgatni.

15/L

2010. szept. 1. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!