Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiút felvilágosítani? Mikor,...

Fiút felvilágosítani? Mikor, mit mondtál?

Figyelt kérdés

Aki nem a sulira, haverokra hagyta, az ezt mikor, hogy tette meg? Most az, hogy az "apja megoldotta, nem tudom mit mondott neki, pasik egymás közt megbeszélték" nem érdekel. Nem azért mert nem akarja, hanem mert közösen akarjuk majd. Most csak tájékozódok.

5 éves amúgy ráér meg. Inkább afelé hajlok, hogy ne legyen tabu téma itthon, és nem egyszerre akarjuk rázúdítani.

Tehát azt írjátok meg léci, hogy aki ezt természetesen kezelte és elbeszélgettek erről a fiúkkal, hány évesen, miket tartott fontosnak elmondani, hogy egy felvilágosult kamasz fia lett belőle

2021. szept. 18. 00:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a koranak megfeleloen kell valaszolni amikor kerdez. Mert fog.
2021. szept. 29. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:

nekem a szüleim kezembe nyomtak pár könyvet. szerintem többet tudok a nemi szerveim működéséről mint ők :) de a neten is van elég információ a serdülésről, főleg ha tud a gyerek angolul.

(én mondjuk 12 évesen azon paráztam leginkább, hogy a bal herén lejjebb lógott mint a jobb)

2021. szept. 29. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:
mindig arra kell válaszolni, és korának megfelelően amit kérdez.
2021. okt. 5. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
hopp, #11 szó szerint ugyanezt írta
2021. okt. 5. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!