Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szoktál otthon a testvéreiddel...

Szoktál otthon a testvéreiddel, veszekedni, esetleg verekedni?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is.(a testvére(i)dét is)
2010. aug. 30. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Régen sokat veszekedtünk és bunyóztunk a bátyámmal persze nem úgy hogy fájjon a másiknak de mostanában már nagyon jól kijövünk :) én 15/lány, bátyám 20/fiú
2010. aug. 30. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Nincs tesóm, de az unokatesóm nagyon sokáig [kb 7-8 éveg keresztül] velünk lakott [egy házban, sőt, egy szobában aludtunk :D], szóval nekem ő valami tesó féleség. Régen sokat veszekedtünk, néha verekedtünk is, mostmár nem :) Kár, hogy elköltözött :(

13/L [ő 14/L]

2010. aug. 30. 23:12
 3/13 anonim ***** válasza:

egyszer verekedtünk (én voltam kb 13 a bátyám 25)

ő 10 éve eddzett akkor.

1 ütést kaptam és sírva mentem vissza a szobámba.:D

2010. aug. 30. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:

hetente 4-5ször de a bunyónál az a gáz hogy judózot;)

én 14/L ő 22/F

2010. aug. 31. 07:57
 5/13 anonim ***** válasza:

Tesómmal állandóan osztjuk egymást, általában ő kezdi, beszól meg ilyesmi, mondom mi van?? erre semmiiiiiiiiianyaaaaaaa megint megakar verni, szal elég beszari, nem az a baj, hogyha beszól, hanem hogy vállalja a következményeit, 1x irgalmatlanul megvertem, elmontam hogy miért, anyám meg hogy akkor is te vagy a nagyobb blabla...

14/f öcsém meg 11

2010. aug. 31. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 13 ő 18. Mindketten lányok vagyunk, de én erősebb testalkatú meg minden. Általában csak veszekedünk, de volt h betörtem a fejét, ő nekivágta a kezem az ajtónak és eltört a csuklóm... Hát meg egyéb ilyen "apróságok". =) Van mégegy tesóm ő 22 lány, vele csak vitázni szoktunk, de volt már h vele is verekedtem, de ott ő erősebb volt, eltört a kisujjam, viszont neki meg lett egy monoklija. :):) Kicsit verekedős vagyok.
2010. aug. 31. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen!

Van 2 bátyám az egyik 20/F(Balázs) a másik 17/F(Bence)

Baázs elköltözött vele ezért már nem szoktam de Bencével igen! Rúg, pofoz, csíp és ököllel üt! Én is visszaadom de ő erősebb! 1x jöttünk haza Kecskemétről és azt mondta ha megszólalok megver! Így is lett=(

Meg én vagyok a hülyegyerek ő a hülye köcsög! Ha akar vmit mondani szól hogy Hülyegyerek én meg neki h hülye köcsög! Én 11/L vok

2010. aug. 31. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
18L vagyok bátyám 20F és még mindig bunyózunk néha, de régebben nagyon sokat! Tele voltam kék-zöld foltokkal. Most már ökölpacsi, fülpöccintés meg nyakonvágás a menő :D
2010. aug. 31. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Szoktunk.Először csúfolni kezd,utána én is visszamondok neki valamit és utána jön a bunyó.Ma is összevesztünk a tévén és akkorát kapam a fejemre,hofy pár percig fájt.Egy kicsit előnyben van,mert idősebb,fiú és gyúr.
2010. aug. 31. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
13 fiú - szoktam hugommal 11, de csak ha nagyon felidegesít, mert mindig neki adnak igazat és engem meg nagyon elvernek szijjal meg pálcával.
2010. aug. 31. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!