Mibe járjon iskolába egy lány? Tanga vagy francia bugyi?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 14:46
1/21 anonim válasza:
Amiben jól érzi magát. Mondjuk nem ártana a bugyi felé is venni valamit, különben komoly problémai akadnak majd
2/21 anonim válasza:
Ami kényelmes neki. Én rühellem a tangát, többnyire normál vagy francia bugyit használok.
3/21 anonim válasza:
Miben, valamiben járni, nem valamibe bele.
Egyébként ami neki kényelmes.
4/21 anonim válasza:
Én tangaba jarok mert át látszik a gatyan a sima bugyi
5/21 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy elsős, vagy közepsulis azért... 🤔🤣
7/21 anonim válasza:
Amiben akar, úgyse nézi senki... vagy igen?
8/21 anonim válasza:
A kora sem mindegy, meg a szándék, ugye... Szerintem a tangától nagylánynak hiszik magukat, de ettől még pont ugyanolyan pattanásos 14 évesek, mintha normális bugyiban lenne, de a baktériumok létrája remekül dolgozik azért, hogy majd kenegethesse magát meg nőgyógyászhoz járkálhasson szűzen is.
9/21 anonim válasza:
Ez azert vicces, ez a baciforras meg stb...
28 vagyok (1 szüléssel és most 36hét terhességgel a hátam mögött). 13-14éves korom óta kizárólag tangát használok (leszámítva a szülés utáni 6hetet). 1x nem volt fertőzésem, bacim, stb...
Barátnői körben is kb mindenki azt hord, senkinek nem volt miatta eü problémája...
10/21 anonim válasza:
Kérdezz meg egy nődokit eü szempontból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!