Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meg engednetek a lassan 14...

Meg engednetek a lassan 14 éves lanyotoknak hogy legyen műkörme?

Figyelt kérdés
Nem egy hosszú koromrol van szó csak egy kis hosszabbítás mivel gyenge a lány körme és mindig letört nem tudja megnoveszteni. Leginkább szülők véleménye érdekelne de írhat bárki ti megengednetek neki egy nem túl hosszú mu körmöt a választ legyszi indokoljatok. De azért csatolok egy szavazast is

2021. aug. 8. 22:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Nekem anno megengedték 13 évesen, hátha emiatt leszokok a körömrágásról. Nem jött be sajnos.

A műköröm nem fogja megerősíteni a körmeit, inkább ront a helyzeten, a köröm felületét le kell reszelni, fel kell bolyhozni, hogy a gél vagy porcelán megmaradjon rajta. Attól pedig még gyengébb körme lesz, lehet hogy kifizetsz érte egy halom pénzt, aztán egyből le is esik, törik a gyenge alapról. Szerintem is inkább vitamint szedjen.

2021. aug. 8. 23:47
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Emiatt csak gyengülne a körme. Inkább adj neki vmi vitamint, h erősödjön.

Nem értem miért olyan nagy divat a ennyi idòsek (sőt még 9-10 évesek ) körében , hogy mindent magukra pakoljanak.

Tehát hogy a mai világban nem vagy ember ha nincs műkörmöd, festett hajad, 10 kg vakolat a fejeden...

Amúgy most biztos a sok kis 12 éves le fog pontozni 😂😂

2021. aug. 8. 23:49
 13/27 anonim válasza:
24%
Normális körmösnél nem vékonyodik el a körömlemez az előkészítés során.
2021. aug. 8. 23:49
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
De ha már alapból vékony, mint pl az enyém akkor igen.
2021. aug. 8. 23:51
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
Egy rossz mozdulat és leszakad az egész. Egy 13 éves nem tud rá vigyázni, és nem is az a dolga.
2021. aug. 9. 05:10
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy engedném. Egyébként szerintem baromi gusztustalan egy csicsás karom.
2021. aug. 9. 06:41
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Műkörmöt nem.

De gél lakkot az igen.

2021. aug. 9. 06:50
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ronda, és kényelmetlen, sőt balesetveszélyes is lehet, úgyhogy nem.
2021. aug. 9. 07:27
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
A műkörömtől csak rosszabb lesz. Nekem papírvékonyságú körmeim lettek tőle. Mindentől leszakadt, letört, még attól is, ha begomboltam a nadrágomat. 2-3-4 hetente tölteni is kell, nem olcsó mulatság.
2021. aug. 9. 07:37
 20/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem. A műkörömtől nem lesz jobb. Erre vitamin kell
2021. aug. 9. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!