Nem zavar (t), amikor kamasz létedre felnőttként kezelnek (/tek)?
Igen, végülis az a furcsa, hogy ha meglát valaki, akkor azt mondja rám - csak külső alapján - hogy nő vagyok. Sokszor gondolkozom azon, hogy régen a 16 éves lányukat az emberek már férjhez adták... nem tudom, hogy ők mit gondolhattak erről, de én bele is halnék, ha el kellene köteleznem magam ilyen korán. Szívesebben játszom gyerekként kisgyerekekkel, minthogy én magam csináljak és neveljek egyet... :D
Lehet velem komoly dolgokról beszélni, jobban is szeretek ilyen témákat fejtegetni, minthogy pl. az időjárásról társalogjak valakivel, de a környezetemben nem nagyon találni ilyet, mert általában olyan dolgok vonzzák a figyelmemet, amelyek másokat teljesen hidegen hagynak. Itt főleg az osztálytársaimra gondolok, nem tudok velük nem felszínes kapcsolatokat kialakítani, mert más az érdeklődési körünk. Nincs is sok barátom, de akik vannak, azokat nagyon szeretem, és velük tényleg mindent meg tudok osztani.
Kissé elkalandoztam, ez a dolog már nem nagyon illik ide, bocsánat :D
Engem az, ha magáznak, nem nagyon zavar, a suliban már megszoktam. Meg úgy általában, ha a boltban jó napot-tal köszönök, ők is úgy köszönnek vissza. Kivéve, ha fiatal az eladó, akkor csak egy hello-t mond.
Nekem az volt fura, mikor egyszer a mozipénztárnál a pasi 18 fölöttinek nézett. És mindezt úgy, hogy nem nézek ki idősebbnek a koromnál, nem öltözködöm nőiesen, és nem volt rajtam smink. xD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!