Kamaszok! Kaptatok a szüleitektől szexuális felvilágosítást?
szoktatok otthon ilyenekről beszélni vagy ez tabu téma?
és az iskolában?
nem. az általános suliban nagyon gyatra volt, akkor még nem is nagyon figyeltünk erre, meg senki se tudta miről van szó. gimiben semmi nem volt...
otthon anyával beszéltünk erről, főleg a védekezésről, de most pl ha megkérdezek vmit rögtön megkérdezi hogy úristen ugye nincs baj??? :O egyébként itthon se kaptam rendes felvilágosítást, de a válaszaimra kapok választ
Nem.De ismerőssel eldumálgattunk erről..hülyéskedéssel kezdődött,de aztán kicsit komolyabbra fordult.
A suliban(általános iskola) 8.-ban,7.-ben,5.-ben volt felvilágosítás,na meg 6.-ban.Egészségtanon,és később bioszon,meg külön jöttek vmi előadást tartani.
Nem:| Hát 8.-ban mondtak néhány hasznos dolgot..
Anyámnak mondtam, hallod. 15 éves leszek..nem akarsz felvilágosítani? Elkezdi már mindent tudsz..oké, igaza van..de:| Ha nekem lesz gyerekem 14-15 éves korban biztos felvilágosítom.. De azért ha jobban megnézzük, 15 évesen..sok lány már nem szűz:/ :S
Engem sem világosítottak fel, én mindent az internetről meg könyvekből, és a többiektől tudok. :)
13/L
Sziasztok!
Jó a kérdés, és meglepett, hogy a legtöbb szülő nem foglalkozik ezzel egyáltalán. Emlékszem, gyerekként én is magamtól informálódtam a témában, de most már van egy fiam, aki még kicsi ugyan, de egyszer eljön idő nála is…
Szerintetek hány évesen érdemes erről beszélni egy gyerekkel, ti mikor kezdtetek foglalkozni a témával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!