Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 15 éves lányodna...

Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy műkörme legyen nyáron?

Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 21:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%

Nekem 14 éves korom óta (gimi óta) van műkörmöm. Télen-nyáron.

Ízléses, kicsi, s-es vagy m-es. Általában egyszínű.

Megengedném ha lenne ekkora gyerekem.

2021. júl. 13. 11:52
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg, hogyha húsz centiset akar, azt is, de attól a ház körüli dolgokat meg kell csinálnia. Rá fog jönni, hogy x méret felett max ücsörögni jó a műkörömben, mert lehet pl gépelés sem megy majd.
2021. júl. 16. 17:23
 23/25 anonim válasza:
100%
Egyértelműen igen..és nem csak nyárra..nincs ebben semmi..
2021. júl. 17. 07:17
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Én már általános hetedikben kezdtem körmöshöz járni. Az elején csak géllak votl, de egy-két alkalom után már rendes körmöm. Először rövid, és amikor gimiba kezdtem járni, akkor lett hosszabb M-es. Jelenleg M és L közötti van, attól függ, hogy hol dolgozok nyáron.

19/L

2021. aug. 2. 14:49
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Férfi létemre nekem ragasztottat csinált a tesóm a műkörmös vizsgáján. Tűzpirosat persze, és alig bírtam leszedni, és csiszolni is kellett. Utána fájtak a körömágyaim. Nekem mindegy lenne, de az anyja azért mondja el neki, hogy melyik fajta műköröm mivel jár, és rábíznánk a döntést.
2021. aug. 2. 15:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!