Megengednéd a 15 éves lányodnak, hogy műkörme legyen nyáron?
Én még az olyat is, mint amit a #9 linkelt.
Az ilyenekben inkább most élje ki magát (hiszen csak néhány béna kép lesz az utókornak, semmi több) , mint felnőttként csináljon hülyét magából.
Ha addigra sikerül megtanulnom a műköröm készítést, mire annyi idős lesz a lányom, akkor ha szeretné, akkor én is meg csinálom neki.
Végülis ez nem egy végleges dolog, amikor megunja, akkor nem csináltat újat. Aztán majd lenő az elgyengült köröm is, ha adódik ilyen gond. Velem is volt ilyen, csak lenőtt, közbe ápoltak, hogy újra erős legyen, mint műköröm előtt, és rendbe is jött. Pont ahogy a hajam is, miután már nem festettem.
Szerintem nyáron simán megengednék kb bármit, suliba meg olyat(már ha nem ütközik házirendbe, bár jogszabály szerint nem kéne házirendbe ütköznie, csak ha balesetveszélyes), ami nem balesetveszélyes tesiórán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!