Mit kellene tennünk?
Nos van két legjobb barátnőm,de most a nyáriszünetbe kicsit eltávolodtunk egymástól. Kettönknek kicsit magányra volt szükségünk,mert eléggé kikészültünk már sulivégére, és inkább csak pihentünk, de a másik barátnőm szerzett magának egy "baráti" közösséget... 14éves a lány és 16-17 éves fiúkkal barátkozik.. iszik,cigizik, ottalvós házibulikba járkál ... Nemtudjuk hogy mit tegyünk :S Nagyon sokszor bezséltünk már vele erről ..nagyon aggódunk érte.. az anyja nem tudom hogy tudja-e, mert nem csinál semmit! Szerintem biztos tudja, mert azért észrelehet venni hogy piától meg a cigitől bűzlik amikor hazamegy...de szerintem sokszor haza se megy :S
Most barátnőmmel arra gondoltunk hogy szervezünk egy meglepetés szülinapi bulit neki hogy lássa azt hogy szeretjük és hogy ránk számíthat... szerintetek jó ötlet? Meg szeretném ha írnátok pár tanácsot, hogy még mit tegyünk :S Nagyon aggódunk =(
az alitolagos "ottalvosbulikon" senki se alszik :D
ha csinaltok bulit akkr valami jobbat ne hgy kislanyosnak tunjon pl tarsasjatek meg ienek :D:D
szerintem hivjatok ki valami normalisabb helyre pl pizeria ha vn a varos/falutokba ... mi haverokkal normalisabb kocsmaba megyunk (vendeglo vn kiirva DE ... ).
15/F
nemhinnem ... tótorszagba lakok
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!