Kényes téma. Normális emberrel tudnék beszelni erről?
Figyelt kérdés
14 éves testvérem bemutatta a barátját aki 21 éves. Aranyos, rendes srácnak tűnik. Viszont.. kétlem, hogy csak a csóknál járnak. Szülőkhöz szól a kérdésem. Ti tiltanátok, vagy engednétek? Apuka nagyon rosszul viseli. Anyuka egész jól. Viszont az apa rendőrséggel fenyegetőzik. Feljelentés esetén tennének valamit? Nem szeretnénk rosszat a fiúnak. Apát pedig győzködjük..2021. jún. 29. 17:27
81/102 anonim válasza:
Mielött azt hiszitek én nem az vagyok de tényleg 14től legális?
82/102 anonim válasza:
Semmi kamu de én azt hittem 15től oké
83/102 anonim válasza:
14-től, tehát a 14 már beletartozik, legális.
84/102 anonim válasza:
14.életévet be nem töltött. A 14 is ide tartozik, amíg el nem múlik 14?
85/102 anonim válasza:
Dehogy tartozik ide. Pl ha 2021 Július 6-án van valakinek a 14. szülinapja, az már betöltötte a 14-et.
87/102 anonim válasza:
Csak példának mondtam. Hogyha holnap van a szülinapja, holnap betölti a 14-et.
88/102 anonim válasza:
Szóval valaki aki pl június 28án töltötte a 14et azzal már lehet?csak egy példa. Mostmár értem köszi:)
90/102 anonim válasza:
87! Hihetetlen, hogy nem làtod, hogy szórakozik veled....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!