Kényes téma. Normális emberrel tudnék beszelni erről?
Elég nagy balhé volt ebből. Megvan győződve róla, hogy ha a rendőrségre megy akkor hinni fognak neki és előveszik a fiút. Max 17 évest engedne apa a hugomnak.
Azt állítja máshol 15től legális, az egy dolog hogy 14től nálunk, de ha ő bemegy akkor feljelentést tehet mert még nincs a hugom 18
Ha a húgod betöltötte a 14. évet, akkor apád mehet a rendőrségre, semmi illegális nincs benne. Ne vitatkozzatok vele, ha akar, elmegy, ha nektek nem hiszi el, majd a rendőröknek kénytelen lesz.
Az más kérdés, hogy ebben az esetben én is először az ádámcsutkámat nyelném le (apa vagyok) :-))) ..... aztán négyszemközt megkérdezném a lányomat, hogy a fog.gátlást hogyan oldják meg.
Nézd, attól még, hogy jogilag legális, attól még apukád eltilthatja a sráctól. És ez egészen addig így is lesz, amíg a szüleitekkel lakik a húgod és ők tartják el.
Anyukádnak és apukádnak sokat kéne erről beszélgetnie, hogy közös álláspontot alakítsanak ki. Ha nem muszáj, ebbe ne folyjál bele. Az nagyon nem jó, ha egyik szülő tiltja a kapcsolatot, a másik meg a háta mögött falaz a gyerekeknek.
Nekem apaként ez a véleményem róla.
Köszönöm a válaszokat!
A hugom most lesz 15 októberbe.
Apám abban bízik hogy van felső korhatár. Mármimt amennyi max lehet a fiú.
Bár én most megnyugodtam, hogy nem lehet semmi gond ebből.
Bár tényleg nem vagyok biztos hogy nem történt köztük olyan..
Fura a hugom.
Szombaton egyébként szalonnát sütünk. Arra jön a fiú is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!