Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kényes téma. Normális emberrel...

Kényes téma. Normális emberrel tudnék beszelni erről?

Figyelt kérdés
14 éves testvérem bemutatta a barátját aki 21 éves. Aranyos, rendes srácnak tűnik. Viszont.. kétlem, hogy csak a csóknál járnak. Szülőkhöz szól a kérdésem. Ti tiltanátok, vagy engednétek? Apuka nagyon rosszul viseli. Anyuka egész jól. Viszont az apa rendőrséggel fenyegetőzik. Feljelentés esetén tennének valamit? Nem szeretnénk rosszat a fiúnak. Apát pedig győzködjük..

2021. jún. 29. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
66%
Most már nem tehet semmit az apuka, korábban kellett volna megnevelni a kiscsajt.
2021. jún. 29. 17:42
 12/102 A kérdező kommentje:

Elég nagy balhé volt ebből. Megvan győződve róla, hogy ha a rendőrségre megy akkor hinni fognak neki és előveszik a fiút. Max 17 évest engedne apa a hugomnak.

Azt állítja máshol 15től legális, az egy dolog hogy 14től nálunk, de ha ő bemegy akkor feljelentést tehet mert még nincs a hugom 18

2021. jún. 29. 17:50
 13/102 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted meg hogy a rendőrségen nem fognak semmit sem csinálni? Betöltötte a 14.et és saját akaratából van együtt a fiúval. Bármit tehettek, úgysem fogjátok tudni megakadályozni.
2021. jún. 29. 17:53
 14/102 anonim ***** válasza:
92%
A rendőrség valóban nem fog csinálni semmit, apádnak kell határozottnak lennie.
2021. jún. 29. 17:55
 15/102 anonim ***** válasza:
30%
Nem is értem ha boldog vele a lanya es jo a kapcsolatuk miert kell ekkora ugyet csinalni abbol a 7 ev korkulonbsegbol?🙄
2021. jún. 29. 17:56
 16/102 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki és le is ordibált sőt hozzátettem hogy azonos neműeknél is így van azt se hitte el
2021. jún. 29. 18:03
 17/102 anonim ***** válasza:
27%
Majd ha a vickető seggű rüfke teherbe esik akkor se kérdezze senki hogy hol voltak a szülei. Majd a nagy szerelme eltartja. Mert itt a mai nagy modern világban a szülő csak egy akadékoskodó majom,aki nem akarja hogy csemetéje boldog legyen.
2021. jún. 29. 19:01
 18/102 anonim ***** válasza:
76%

Ha a húgod betöltötte a 14. évet, akkor apád mehet a rendőrségre, semmi illegális nincs benne. Ne vitatkozzatok vele, ha akar, elmegy, ha nektek nem hiszi el, majd a rendőröknek kénytelen lesz.

Az más kérdés, hogy ebben az esetben én is először az ádámcsutkámat nyelném le (apa vagyok) :-))) ..... aztán négyszemközt megkérdezném a lányomat, hogy a fog.gátlást hogyan oldják meg.

Nézd, attól még, hogy jogilag legális, attól még apukád eltilthatja a sráctól. És ez egészen addig így is lesz, amíg a szüleitekkel lakik a húgod és ők tartják el.

Anyukádnak és apukádnak sokat kéne erről beszélgetnie, hogy közös álláspontot alakítsanak ki. Ha nem muszáj, ebbe ne folyjál bele. Az nagyon nem jó, ha egyik szülő tiltja a kapcsolatot, a másik meg a háta mögött falaz a gyerekeknek.

Nekem apaként ez a véleményem róla.

2021. jún. 29. 19:11
 19/102 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos azt kell mondjam, hogy már késő, apukának korábban kellett volna elkezdenie normális értékrendre nevelnie a lányát, a rendőrség már nem fog semmit se csinálni vele, 14 éves kortól sajnos akár egy 100 évessel is szexelhetsz közös beleegyezéssel. A legrosszabb, amit tehettek, hogy tiltjátok tőle, tudom hogy "az ő érdekében" szólna, de 14 éves, nagyon nem lehet már fogni, egy életre tönkretehetitek a kapcsolatotokat vele.
2021. jún. 29. 19:20
 20/102 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A hugom most lesz 15 októberbe.

Apám abban bízik hogy van felső korhatár. Mármimt amennyi max lehet a fiú.

Bár én most megnyugodtam, hogy nem lehet semmi gond ebből.

Bár tényleg nem vagyok biztos hogy nem történt köztük olyan..

Fura a hugom.

Szombaton egyébként szalonnát sütünk. Arra jön a fiú is

2021. jún. 29. 19:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!