Kényes téma. Normális emberrel tudnék beszelni erről?
Nem feltétlenül a rossz nevelés kérdése...
Én nagyon jó kislány voltam, anyuéknak egy csoda a kamaszkorban.
Felnőttként remek férjem van, akit imádnak, és jó családból származik (nem egy suttyó).
De még nekem is volt 14 évesen 21 éves pasim. Mondjuk csak 2 hétig és nem szexeltünk. De az a srác is rendes volt amúgy, mert amikor bevallottam, hogy sumákoltam a koromat illetően, szépen szakított velem (teljesen normális volt).
#24 én egyetértek veled, kicsit pedofilszagú.
14 évesen még általános iskolás... (lehet idén megy gimibe, azaz eddig csak általános iskolába járt).
És egy minden tekintetben felnőtt ember akarja ezt a kislányt...
Miért a 14-18az jobb????
Nem bűncselekmény akkor legyen már az ő dolguk
Szerintem pedig nevelés kérdése is. A lányom 13 éves, és annyira gyerek még. Eszébe nincs a fiúzás. Én 19 évesen veszítettem el a szüzességemet, és eszembe nem jutott volna 14 évesen felnőtt férfiakkal ismerkedni.
Amúgy tiltani már késő. A fogamzásgátlásról kéne alaposan elbeszélgetni, de én lehet, hogy a pasit is félrehívnám, hogy akkor ezt beszéljük meg. Mert ha fel-csinálná a lányomat, a tökét is levágnám, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!