Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kezdő tininek milyen tampont...

Kezdő tininek milyen tampont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Edzőtáborra esik pont neki, szeretné kipróbálni.
2021. jún. 25. 11:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

OB Normal vagy Normal Pro Confort. 13 évesen, szűzként próbáltam először, nem fájt. Most is szűz vagyok (de a kamasz éveim során sok mindent bedugdostam😥), úgyhogy a nagyon (azt hiszem zöld színjelzésű) tamponon kívül az összes kényelmes.

Az OB Mini nekem túl kevés volt, 20-30 perc után mindig betelik, így pár próba után nem láttam értelmét használni.

2021. jún. 27. 19:53
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szűzként O.B. ProComfort-ot használok, a normál méretben és ezzel is kezdtem (a mininek nem láttam értelmét). Nem sikerült rögtön a legelső alkalommal rendesen feltenni, de ez szerintem inkább annak tudható be, hogy sosem használtam előtte tampont, nem tudtam hogyan, milyen szögben kell, milyen pozícióban a legjobb nekem stb. Ezeket kitapasztaltam magamnak. Egyáltalán nem fájt az elején sem, semmi gondom nem volt vele.
2021. jún. 28. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!