Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kezdő tininek milyen tampont...

Kezdő tininek milyen tampont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Edzőtáborra esik pont neki, szeretné kipróbálni.
2021. jún. 25. 11:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Sima ob mini pro comfort

Bemegy,igen, de lefele óvatosan.

Amíg szűz voltam, nekem kellemetlen volt.

Elakadt kicsit.

2021. jún. 25. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Ob minit használtam én is, míg szűz voltam. Főleg elsőre azt ajánlom, és persze jobb, ha már az edzőtábor előtti mensinél kipróbálja még otthon. Vennék applikátorosat is, próbálja ki, akár ob-t és tampaxot is, melyik jön be neki. Ha nagyon erős a vérzése, akkor van egy ob light days nevű tampon, az ugyanolyan vékony, mint a mini, de egy picit hosszabb, többet bír.

Ha már belejött, akkor majd jók lesznek a drogériás sajátmárkás tamponok is, de azok szerintem kevésbé csúsznak, nehezebb valamivel föltenni, szóval kezdőknek az ob jobb.

2021. jún. 25. 12:51
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

OB mini. Applikàtor szerintem gagyi.

A kehely nagyon parktikus, fertőtlenìteni elèg egy ciklusban 1x, de nem tàborra időzítenèm a kipròbàlàst. Több màrkàbòl is van kifejezetten tini kehely.

2021. jún. 25. 13:10
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Sztem is OB mini, esetleg normál.

Abból is van az a fajta, aminek a külseje más anyagból van, könnyebb felhelyezni.

Érdemes előtte otthon gyakorolni, akár egy pici vazelint használni.

Más márkát nem ajánlok, mert azoknak a borítása nem túl jó, csak erősebb vérzés esetén, ha teljesen meg van telve, akkor nem fáj, különben elég kellemetlen.

2021. jún. 25. 13:14
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Minivel kezdjen, szerintem az ob jó. De nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog neki, én is sokat szenvedtem, ahogy olvasom, más lányok is. Én 15 évesen próbálkoztam először, de nem bírtam elég mélyre rakni, fájt, utána meg éreztem, nem voltam nyugodt, amikor bennem volt, 16 lettem, mire elkezdtem rendszeresen, normálisan használni. Az sem lenne jó, ha "élesben" próbálná ki, amikor már ott van a táborban, először szerintem jobb, ha otthon rakja be, amikor nem sürgeti senki, csak övé a fürdőszoba, nyugalom van.

Miután már sikerül, onnantól kezdve pedig a kor egyáltalán nem számít, nem csak minit rakhat fel, erősebb napokon vagy ha erős a vérzése, az hamar megtelhet.

2021. jún. 25. 13:16
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Bemenni bemegy... Kifelé gáz, amikor már megtelt, és sokkal szélesebb...!!!

Tudnod kell használat előtt, hogy mekkora rés van a szűzhártyádon. Hogy egyáltalán kifér-e!

2021. jún. 25. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Én szűz vagyok még mindig, de a legtöbbször normált használok, amikor erős vagy tudom, hogy órákig nem tudok cserélni, akkor van, hogy supert, enyhe napokon pedig minit, tehát ha már belejön, akkor bármilyen méretet használhat, ami kényelmes, függetlenül attól, hogy szűz-e vagy sem.
2021. jún. 25. 13:17
 18/22 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, te nem voltál kamaszlány?
2021. jún. 25. 13:23
 19/22 anonim ***** válasza:
32%
18: valószínűleg ő az ominózus kamaszlány.
2021. jún. 25. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
97%
Ob mini
2021. jún. 25. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!