Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha ennyire szégyenl...

Mit tegyek ha ennyire szégyenlős vagyok?!

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy egy nyolc napos ottalvós táborba megyünk az osztálytársaimmal,de nagyon szégyenlős vagyok,mert tavaly amikor zuhanyoztam rámnyitott az egyik osztálytársam,mert a tanárok nem engedik hogy bezárjuk a fürdőt.Ez kb a második napon volt és utána nem zuhanyoztam csak lemosdtam a lábamat a többi napon és megint benyitottak és megkérdezték hogy miért nem fürdök,nem mertem elmondani nekik hogy ennyire szégyenlős vagyok,azt mondtam hogy megfájdult a lábam és ezért nem fürdődtem most

2021. jún. 21. 15:56
1 2
 11/16 NNNándi ***** válasza:
100%
Szerintem a leg egyszerűbb ha zuhanyzás közben a fal felé fordulsz. Kamasz fiúk ént én is szégyelnős voltam mert sokszor felállt. Fal felé fordulva max a fenekedet látják.
2021. jún. 22. 09:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek
2021. jún. 22. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Mi az, hogy nem lehet bezárni? Olyan nincs. Ha mást nem, fogj meg egy széket és torlaszold el az ajtót, akaszd be vele a kilincset. Ha megkérdezik, hogy miért csináltad, netalántán lebasz emiatt a tanár, mondd el nekik az igazat, de még ezt sem muszáj, figyelmen kívül is hagyhatod őket. A legfontosabb, hogy tudd, hogy NEKED van igazad, nehogy már más mondja meg neked, hogy neked hogy esik jól fürdeni.
2021. jún. 23. 01:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tanár azt mondja nem zárhatod be az ajtót, (Ezt azért szokták, hogy ha baj van, be tudjanak menni) akkor mondd el neki, hogy mi történt a múltkor és kérd meg, hogy álljon ott addig, míg zuhanyzol, vagy pedig hadd záhasd be.

A legjobb ötlet a bikiniben zuhanyzás, attól még be tudsz nyúlni a bikini alá megmosni magad, utána meg a csapnál kimosod a bikinit is kész.

Amit még tudok javasolni, hogy csinálje egy foglalt táblát valamiből, és akaszd a kilincsre. Lehet ezt más is hasznosnak fogja találni :)

2021. jún. 23. 10:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a táblás nagyon jó ötlet
2021. jún. 23. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a foglalt tábla tényleg nagyon jó ötlet, rajtad kívül is biztos vannak még akiket ugyanígy zavar ez. Viszont ezt lehet kihasználnák egyesek, szerintem nyugodtan beszélj erről azokkal akikkel mész, barátkozz :) Valószínű hogy fogsz találni pár olyan embert akikkel együtt ezt meg tudjátok oldani.

Emlékszem én is ilyen nagyon szégyenlős voltam és egy kínszenvedés volt minden alkalommal a zuhanyzás. Sose mertem szólni, inkább kiszöktem éjszaka vagy korán reggel hogy ne találkozzak senkivel :/ Aztán ebből lett baj ha észrevették.

Ne félj erről beszélni, ez nagyon fontos! A serdülőkorban a legtöbben így éreznek ahogyan te is, ez tök normális.

Anno elváltak a szüleim és amikor apuméknál voltam ugyanez volt, két velem egy idős lány plusz élettárs, ajtót zárni tilos volt. Kakinál is. Szörnyű volt... Állandóan benyitottak. Nekem ez olyan traumát okozott hogy csak az utóbbi években kezdtem el ténylegesen feldolgozni, most vagyok 32 és idén végre tudatosan elengedtem ezt. Nem mondom hogy ez normális volt nálam, sőt, már tudom, de nehéz kérdés. Szóval ne hagyd magad ahogy én tettem, legyél bátrabb! :)

2021. jún. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!