Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ha ennyire szégyenl...

Mit tegyek ha ennyire szégyenlős vagyok?!

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy egy nyolc napos ottalvós táborba megyünk az osztálytársaimmal,de nagyon szégyenlős vagyok,mert tavaly amikor zuhanyoztam rámnyitott az egyik osztálytársam,mert a tanárok nem engedik hogy bezárjuk a fürdőt.Ez kb a második napon volt és utána nem zuhanyoztam csak lemosdtam a lábamat a többi napon és megint benyitottak és megkérdezték hogy miért nem fürdök,nem mertem elmondani nekik hogy ennyire szégyenlős vagyok,azt mondtam hogy megfájdult a lábam és ezért nem fürdődtem most

2021. jún. 21. 15:56
1 2
 1/16 anonim válasza:
97%
szerintem jobbat tenne, ha elmonanád, én például undorodok a csigáktól, és mondd meg a tanárodnak, hogy nem szereted, ha rádnyitnak fürdés közben.
2021. jún. 21. 15:58
 2/16 anonim ***** válasza:
84%

Most komolyan mosatlan picsával voltál közel egy hetig, izzadtan..?

Vegyél fel egy fürdőruhát vagy szolj a tanárnak hogy maradjon ott az ajtóba

2021. jún. 21. 16:02
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Nincs egy barátod sem aki vigyázna rád?

Függöny nincs?

Fogadd el a tested!

Egyszerűbb lesz az életed.

Ha nem tetszik, akkor tegyél ellene.

Nem a levegőbe beszélek

Szégyenlősként kerültem kollégiumba, ahol 10 feletti szobalétszám volt

2021. jún. 21. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj de ott bűzlenél egy hétig? Ez nagyon ciki. Ha rád nyitnának fürdés közben, az miért zavar jobban, mint a bepállott hónalj meg nemiszerv?
2021. jún. 21. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Tiniként is mind ilyen magabiztosak voltatok? Nem is értem, mi jogosít fel titeket arra, hogy így beszéljetek egy tizen pár évessel. Számomra is extra ciki volt úgy zuhanyozni, hogy ajtó se volt a fürdőn, és a 3-4 zuhanybeugróból egyen lengedezett egy félig leszakadt függöny. Nekem legalább csak pár napot kellett így kibírni, de végig aggódtam az egész zuhanyzást.

Azt tudom ajánlani, hogy vagy mérj meg egy megbízható barátnőt, hogy álljon őrt, és/vagy fürdőruhában fürödj, így legalább az intimebb részek takarásban vannak.

2021. jún. 21. 16:53
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Èn bezezàrnàm az ajtòt. Zuhanyozzon a tanàr kitàrt ajtònàl, ha neki úgy kènyelmes, de màsnak ne szabja meg, ha nem akarja magàt mutogatni. Nagyon sok olyan ember megy pedagògusnak, aki nem.oda valò.

Szòljanak előre a szülők, nem egy, több is együtt a tanàrnak, hogy ilyet nincs joga megtiltani, hogy a zuhanyzò ajtajàt bezàrjàtok.

2021. jún. 21. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg egy barátnődet (barátodat?) hogy vigyázzon, hogy ne jöjjön be senki amíg fürdesz, és/vagy fürődj fürdőruhában. Ha kérdezik nyugodtan megmondhatod, hogy nem szeretnéd, hogy rádnyissanak, főleg neegy ellenkező nemű, ezért fürdesz inkább fürdőruhában. Mások mikor fürdenek? Egyesével mentek el? Zuhanyfüggöny sincs? Ha legalább egy rúd van egy nagy törölközőt ráterítve az is takar valamennyit.

Egyébként én tisztán emlékszem, hogy gyerekként (7-8 évesen) emiatt nem mentem el egy táborba. :) de te ne csináld, simán ki lehet küszöbölni ezt a problémát.

2021. jún. 21. 20:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Gond annyi,hogy nincs egy olyan barátnőm sem aki jönne ebbe a táborba,Sajnos zuhanyfüggöny sincs, emlékszem múltkor is volt belőle probléma,hogy egy osztálytársam egy úgy nevezett "közös" zuhanykabinban fürdött,és a fiúk ráronrontottak ráadásul egy szál ruha nem volt rajta,és azóta nem jár táborba
2021. jún. 21. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj a tanárokkal. Egyébként azért ez fura... ha menstruáltok pl azárt egy függüny nem ártana. Ha mást nem veszeketek egyet pár száz forintért
2021. jún. 21. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csinálnám a helyedben, hogy vagy fürdőruhában mosakodj mindenképpen és fordulj el, hogy a hátadat lássák, vagy fürdőruha nélkül szintén háttal (mert háttal mindenki ugyanúgy néz ki), és 2 perc alatt nagyon gyorsan lezuhanyzol és a törülköző legyen karnyújtásnyira, hogy gyorsan magadra tudd kapni. Anno én is ezt csináltam a másodikat, mikor táborban voltam. Ott sem volt függöny.
2021. jún. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!