Mit tegyek ha ennyire szégyenlős vagyok?!
Most komolyan mosatlan picsával voltál közel egy hetig, izzadtan..?
Vegyél fel egy fürdőruhát vagy szolj a tanárnak hogy maradjon ott az ajtóba
Nincs egy barátod sem aki vigyázna rád?
Függöny nincs?
Fogadd el a tested!
Egyszerűbb lesz az életed.
Ha nem tetszik, akkor tegyél ellene.
Nem a levegőbe beszélek
Szégyenlősként kerültem kollégiumba, ahol 10 feletti szobalétszám volt
Tiniként is mind ilyen magabiztosak voltatok? Nem is értem, mi jogosít fel titeket arra, hogy így beszéljetek egy tizen pár évessel. Számomra is extra ciki volt úgy zuhanyozni, hogy ajtó se volt a fürdőn, és a 3-4 zuhanybeugróból egyen lengedezett egy félig leszakadt függöny. Nekem legalább csak pár napot kellett így kibírni, de végig aggódtam az egész zuhanyzást.
Azt tudom ajánlani, hogy vagy mérj meg egy megbízható barátnőt, hogy álljon őrt, és/vagy fürdőruhában fürödj, így legalább az intimebb részek takarásban vannak.
Èn bezezàrnàm az ajtòt. Zuhanyozzon a tanàr kitàrt ajtònàl, ha neki úgy kènyelmes, de màsnak ne szabja meg, ha nem akarja magàt mutogatni. Nagyon sok olyan ember megy pedagògusnak, aki nem.oda valò.
Szòljanak előre a szülők, nem egy, több is együtt a tanàrnak, hogy ilyet nincs joga megtiltani, hogy a zuhanyzò ajtajàt bezàrjàtok.
Kérd meg egy barátnődet (barátodat?) hogy vigyázzon, hogy ne jöjjön be senki amíg fürdesz, és/vagy fürődj fürdőruhában. Ha kérdezik nyugodtan megmondhatod, hogy nem szeretnéd, hogy rádnyissanak, főleg neegy ellenkező nemű, ezért fürdesz inkább fürdőruhában. Mások mikor fürdenek? Egyesével mentek el? Zuhanyfüggöny sincs? Ha legalább egy rúd van egy nagy törölközőt ráterítve az is takar valamennyit.
Egyébként én tisztán emlékszem, hogy gyerekként (7-8 évesen) emiatt nem mentem el egy táborba. :) de te ne csináld, simán ki lehet küszöbölni ezt a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!