Mit tegyek, ha a fiam nagyon vékony? Már-már sovány.
Huhh, látom jól le van pontozva aki dokit ajánl...
Üzenem annak , aki lepontoz. Tegnap derült ki, hogy a 9 éves kislányomnak azonnal MRI kell, és valószínűleg el kell távolítani a mellékpajzsmirigyének egy részét.
És miért? Mert 4 evig a dokik szerint, csak ilyen a testalkata, nincs baj. Közben a glutén okozta autoimmun felzabálta a testét.
Lehet lepontozni...
Én leszögezném, hogy nem értek hozzá,de lehet, hogy evolúciósan így alakult ki, hogy gyors az anyagcseréje, mert így volt a természet szerint hasznos.
Én hallottam már olyat, hogy van egy csaj, mindenki beszólogatott neki, hogy mennyire vékony , pedig volt egy ilyen időszaka, amikor próbált minél többet enni, hogy menjen már rá föl pár pluszkiló, de nem járt sikerrel, pedig sokat melózott rajta.
A másik meg, pl lehet olyan,hogy valaki ilyen nyúlánk, meg hogy pl hirtelen nő, és akkor hosszúra megnyúlik; vagy én azt nem tudom, hogy mennyire hirtelen, de általánosban volt egy osztálytársam, kis alacsony, kis zömök "kisgömböc" volt; olyan kis alacsony, és dundika kiscsávó; és középsulis korunkban is egyszer összefutottam vele, akkor meg tökre ilyen magas lett , és vékony.
De tehát én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!