Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiatok milyen fürdőnadr...

Kamasz fiatok milyen fürdőnadrágot hord?

Figyelt kérdés
Az én fiam még mindig fecske/“bugyi formájú” fürdőnadrágod hord, viszont én látom hogy nagyon szoros neki ott. Ha felhozom a témát neki teljesen úgy csinál mint akit nem is érdekel.
2021. jún. 17. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Mi Ausztraliaban elunk a ferjem es a ket fiam is Budgy Smugglert hord. Itt ez a divat.
2021. jún. 20. 14:11
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

7: baratkozz azzal a fogalommal hogy divat.

Te tán olyan szövetnadragot hordasz mint nagyapád??

Nincs itt semmi idiotaság. Változik a divat.

2021. jún. 20. 14:48
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszem, hogy változik a divat, de nem fogok személy szerint kényelmes cuccról áttérni kényelmetlenre, csak mert az a divat. Tudod aki a divatot követi az sosem teremti ;)

11: jól teszitek, sajnos itt Európában fontosabb másnak megfelelni, mint magadnak, a kényelemről ne is beszéljünk, bár ez is kettős, mert itt a nők mindent megtehetnek, mert ők felsőbbrendűnek gondolják magukat, de hát ilyen világot élünk....

2021. jún. 21. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

13: akkor járj nyugodtan trapéznadrágban, mikor már évek óta a slimfit a divat... :)))))

Pont, hogy a szörfnadrág / boxer-fazonú fürdőnadrág a kényelmes!!! Mert nem vág be sehol! Ellentétben a bugyival, ami mindenhol szorít.

2021. jún. 21. 09:26
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

14: A félre értések elkerülése végett, mondom komfortos cuccot nem váltok olyanra ami nem komfortos.

Slim fit nadrágot hordok, sőt néha leggingst. A boxerre hajazó fürdőnadrággal sincs gondom én is olyat is szoktam, viszont ez a szörfgatya strandolni az már nekem nem jön át, majd mondom, ha a nők is lebegős térdnadrágban strandolnak, akkor talán, de a rugalmas, rövid testhez igazodó öltözetrőz addig biztosan nem mondok le :)

2021. jún. 21. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

15!

Megmerném kockáztatni, hogy meleg vagy 🤣🤣🤣

Slim fit nadrág... leggings... fecske... anyám 🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. jún. 21. 10:02
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy az előtted válaszoló írta, hogy az a divat (slimfit) ami igaz is, akkor most mindenki meleg aki követi a divatot ? Leggings ? Persze, szerinted miért hord minden nő olyat ? Mert kényelmes, de te vegyél fel krumpliszsákot, én leszarom ki mit mond magamnak élek.

Ha tudsz olvasni írtam, hogy a boxer stílusú fürdőnadrágot preferálom, de egy válaszoló írta, hogy pl.: ausztráliában a fecske szerű szerelés a divat, aztán mégis forog a Föld, gondolom körülötted, mert magadban semmi hibát nem találsz, másokat meg oktatsz, hogy ki mit vegyen fel.

Jóideje van barátnőm és nagyon jól megvagyunk, köszönjük 😜

2021. jún. 21. 10:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17 tudod van a kuki és a nuni, a kukinak kifelé van kiterjedése, a nuninak befelé, na ezért van az, hogy egy nőnek kényelmes lehet egy leggings, vagy egy testrefeszülö bugyi, a férfiaknak viszont nem! Aztán lehet, hogy te szereted ha a pöcsöd jól le van szorítva, de a legtöbb férfi rühelli ezt, szerintem próbáld meg elfogadni ezt a tényt.
2021. jún. 21. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Jól le van szorítva ? Ne viccelj, volt már rajtad ilyen ruha ? Hát rajtam volt már, és egyáltalán nem fájdalmas, képzeld az alsónemű is "leszorítja" különben az lenne inkább az idegesítő, ha lóbálózna, tudod, mint a nőknél a melltartó, azok is miért nem bő felsőt hordanak, hát össze szorítja szegényeknek.... Hülyeség... Fogadd el, hogy manapság mindenki mindent hordhat, mivel amúgyis túlléptük bőven az ízléses öltözködés határait ! ;)
2021. jún. 21. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
bermuda fazonút
2021. jún. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!