Kamasz fiatok milyen fürdőnadrágot hord?
7: baratkozz azzal a fogalommal hogy divat.
Te tán olyan szövetnadragot hordasz mint nagyapád??
Nincs itt semmi idiotaság. Változik a divat.
Elhiszem, hogy változik a divat, de nem fogok személy szerint kényelmes cuccról áttérni kényelmetlenre, csak mert az a divat. Tudod aki a divatot követi az sosem teremti ;)
11: jól teszitek, sajnos itt Európában fontosabb másnak megfelelni, mint magadnak, a kényelemről ne is beszéljünk, bár ez is kettős, mert itt a nők mindent megtehetnek, mert ők felsőbbrendűnek gondolják magukat, de hát ilyen világot élünk....
13: akkor járj nyugodtan trapéznadrágban, mikor már évek óta a slimfit a divat... :)))))
Pont, hogy a szörfnadrág / boxer-fazonú fürdőnadrág a kényelmes!!! Mert nem vág be sehol! Ellentétben a bugyival, ami mindenhol szorít.
14: A félre értések elkerülése végett, mondom komfortos cuccot nem váltok olyanra ami nem komfortos.
Slim fit nadrágot hordok, sőt néha leggingst. A boxerre hajazó fürdőnadrággal sincs gondom én is olyat is szoktam, viszont ez a szörfgatya strandolni az már nekem nem jön át, majd mondom, ha a nők is lebegős térdnadrágban strandolnak, akkor talán, de a rugalmas, rövid testhez igazodó öltözetrőz addig biztosan nem mondok le :)
15!
Megmerném kockáztatni, hogy meleg vagy 🤣🤣🤣
Slim fit nadrág... leggings... fecske... anyám 🤦♀️🤦♀️
Te vagy az előtted válaszoló írta, hogy az a divat (slimfit) ami igaz is, akkor most mindenki meleg aki követi a divatot ? Leggings ? Persze, szerinted miért hord minden nő olyat ? Mert kényelmes, de te vegyél fel krumpliszsákot, én leszarom ki mit mond magamnak élek.
Ha tudsz olvasni írtam, hogy a boxer stílusú fürdőnadrágot preferálom, de egy válaszoló írta, hogy pl.: ausztráliában a fecske szerű szerelés a divat, aztán mégis forog a Föld, gondolom körülötted, mert magadban semmi hibát nem találsz, másokat meg oktatsz, hogy ki mit vegyen fel.
Jóideje van barátnőm és nagyon jól megvagyunk, köszönjük 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!