Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiatok milyen fürdőnadr...

Kamasz fiatok milyen fürdőnadrágot hord?

Figyelt kérdés
Az én fiam még mindig fecske/“bugyi formájú” fürdőnadrágod hord, viszont én látom hogy nagyon szoros neki ott. Ha felhozom a témát neki teljesen úgy csinál mint akit nem is érdekel.
2021. jún. 17. 17:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

Olyat, amilyet akar.

Ha nagyon szoros vegyél neki nagyobb méretűt.

2021. jún. 17. 17:28
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha megfelel neki, akkor hagy hordja, ha meg kicsi rá, akkor kell venni nagyobbat.
2021. jún. 17. 17:28
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a korban azt hordják, amit a kortársaik... Ahogy nézem, inkább szörfös-gatya a divat.
2021. jún. 17. 17:29
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát, azért valamennyire beleszólnék, bár a fecskében minden férfinak kirajzolódik, de nem hiszem, hogy fiatal fiúk körében ez lenne a divat.
2021. jún. 17. 17:58
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Szörf gatyát. A 18 és a 12 évesem is. Hál isten sosem volt fecskéjük, ahogy ferjemnek sem. Szerintem elég furi
2021. jún. 17. 19:52
 6/20 anonim ***** válasza:
98%

Vegyél neki egy ugyanolyat/hasonlót, mint ami most van neki, csak eggyel nagyobb méretben, a mostanit meg tedd el. Ha felveszi és nem érdekli a változás a méretben, akkor szuper, megoldottad a problémát. Ha nem tetszik neki, hogy nem feszül annyira, rakd vissza a régit.

Végülis az ő gatyája, neki kell megfeleljen. 🤷‍♀️

2021. jún. 17. 21:24
 7/20 anonim ***** válasza:
38%
Én 22 éves vagyok, de ilyen szörfgatya az felejtős, valami idióta kitalálta, hogy nadrágban kell strandolni, a többi majom meg követte, a nőknek is bevág/körvonalazódik stb... azok miért nem hordanak rövidnadrágot strandra ? Ja tudom, nekik mindent lehet.... Idióta aki így gondolkodik, de hát butul a társadalom. 4-es és 5-ös sajnálom a gyerekeid, ha lányod lenne vagy van, akkor ő akár egy szál semmibe is járhat, az teljesen jól van, nekik kijár a komfortos és funkcionális öltözködés ugye ?
2021. jún. 18. 08:50
 8/20 anonim válasza:
100%
Vagy Borat stylóban vagy fecske vagy rosszabik esetben ruha nélkül. Meg kell mutatni a bigéknek h hol van a hatalom
2021. jún. 18. 21:03
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

7-es, te csak hordjál ilyen 50-es évekbeli fecskét! Ne sz.rozz, csapj bele a lecsóba! :-DDDD

[link]

2021. jún. 18. 21:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Boxer
2021. jún. 20. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!