Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiadnak milyen fürdőnadrágot...

Fiadnak milyen fürdőnadrágot veszel strandra, uszodába? Milyent hord?

Figyelt kérdés
Hagyományos fecske fazont vagy boxert ami feszes vagy rövidnadrág szerűt ami inkább bővebb? Kort is írjatok lécci!

2019. febr. 9. 20:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kamasz témakörben tetted fel a kérdést, gondolom erre a korosztályra érted. Amilyet szeretne, miért nem választhat ő?

Ovis fiamnak feszes boxer jellegű van egyébként.

2019. febr. 9. 20:21
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Fecske es boxer kb 6-7 eves koraig volt neki, boxer meg 13 eves koraban is vokt hogy inkabb az kellett neki. Most 16 ragaszkodik a rovidnadrag fele nadraghoz.
2019. febr. 9. 20:21
 3/22 A kérdező kommentje:
Nálunk 12 éves eddig fecske volt de legutobb rövidnadrágot kért nyárra! Uszodában fecskét húz de van boxer is neki. Eddig hallani se akart másról most kitalálta hogy nyárra strandra rövidnadrág kell neki! De miért?
2019. febr. 9. 20:25
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
Mert majdnem mindenkin olyat lát, ez a divat, nem szeretne kilógni.
2019. febr. 9. 20:27
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Mert a fecske ciki.
2019. febr. 9. 20:36
 6/22 A kérdező kommentje:
Miért ciki? Eddig is az volt neki és sok barátjának most is az van az osztályából. Szerintem uszodába inkább az való. A rövidnadrág meg akkor strandra divatozni
2019. febr. 9. 20:39
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

Boxer szerű van neki oviban de nem annyira passzos, nekem a fecske undorító még kicsi gyereknek is.

Ha sulis lesz akkor meg rövidnacisat kap

2019. febr. 9. 21:18
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

Én sosem adtam a fiamra fecskét, mert nekem nem tetszik. Pedig ő még csak 5 éves. Ha a te fiad már nem akar olyat felvenni, ne erőltesd. Nem mindegy, miben úszik?

Én meghagynám neki ilyesmiben a választást, hiszen neki kell felvennie, nem neked.

Az én fiamnak a boxer típusú van. Van a bővebb fazon is, de azt vizesen nem szereti, mert csak rátapad a lábára és kellemetlen viselet.

2019. febr. 9. 21:26
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Rövidnadrág szerűt szeret ami bővebb. 11 éves.
2019. febr. 9. 22:14
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kiskaszként már rövidnadrág

Már zavarja hogy látszik neki a "micsodája"

2019. febr. 9. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!