Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám azt mondogatja, hogy...

Anyám azt mondogatja, hogy elhíztam és hogy le kéne fogynom. Szerintetek?

Figyelt kérdés

164 cm magas vagyok, 59kg. (16L)

Anyukám állandóan azzal cseszeget, hogy fogyjak le.

Ma pl.: felpróbáltam egy szoknyát, ami szerintem tök jól állt. (Alkalmi szoknya, ugyanis bulizni megyek majd)

Anyukám azt mondta, hogy túlságosan feszül a combomon és, hogy a buliig fogyjak le 3 kilót. A Buli 1,5 hét múlva lenne.

Kicsit elbizonytalanodtam és kételkedem abban, hogy jól nézek-e ki. Eddig meg voltam elégedve magammal, de lassan fél éve nem érzem magabiztosnak magamat anyám miatt.

Ha esetleg iszom egy pohár valami cukros italt, mondjuk kólát, akkor rámkiált, hogy ne tömjem már magam és, hogy "menjek el edzeni, ne csak itthon feküdjek"

(Amúgy anyukám 159cm magas és eléggé el van hízva szegény)

2021. jún. 7. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Látatlanban nehéz megmondani, de ez még normális testsúly is lehet, ha pici felesleg is van rajtad, biztos nem sok. Akkor fogyj le, ha te akarod, ne anyád miatt. Figyelj oda az étkezésre, kezdj el picit sportolni, de ne vidd túlzásba, ne kezdj bele semmi szigorú diétára. Ha pedig valaki nem nádszálvékony, az nem baj.
2021. jún. 8. 18:04
 12/14 Andi80018 ***** válasza:
0%

Anyukád lehet nem akar rosszat, csak a tálalás nem az igazi. :-) Viszont eléggé határon vagy, ha azt nézem, hogy milyen fiatal vagy. Én pl. 17 évesen 172 cm-hez 58 kg voltam, és 22 évesen is.Abszolút nem voltam vékony. Ebből kiindulva, valóban, ehhez a magassághoz, ha a fiatal korodat figyelmebe vesszük, kicsit sok. Olyan 53-54 kg lenne a "normális."

Természetesen a genetikát nézni kell,miyen testalkatot örököltél. Viszont, ezen paraméterek alapján, és, mivel nem írtad, hogy sportolsz-e rendszeresen, úgy gondolom, hízni fogsz. Olvasván anyukád adatait, hacsak rajta kívül minden családtag nem vékony alkatú.

Szóval az odafigyelés nem árt! :-)

2021. jún. 9. 08:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen 169/58-cal az egyik legvékonyabb lány voltam az osztályban, aztán persze nekem is beszólogattak. Le is fogytam 45 kilóra, majd 40-re és évekig tartott mire kigyógyultam az anorexiából, bulimiából meg az önértékelési gondokból, ami a hasonló idióták miatt alakult ki.
2021. jún. 9. 15:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg szamokbol semmi sem derul ki.

158 centi vagyok, 52-53 kilo es mindenki 42 korulinek mond:)) (tenyleg nagyon sovany vagyok)

2021. jún. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!