Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek ezt a 13 éves...

Megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A 13 éves lányom ma mondta el hogy összejött az egyik osztálytársával. Szerintetek engednem kéne hogy együtt legyenek?
2021. jún. 3. 17:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

#20: Ronda dolog az általánosítás. Szerencsére a többség nem ilyen, és nem volt olyan sem. Engem pl. már 12 évesen 18-nak néztek, nem az öltözködésem vagy smink miatt, hanem mert ilyen típus vagyok. Szóval közel sem úgy néztem ki 13 évesen, mint az általad közzétett "régi" 13 éves. És nemcsak én voltam olyan, kevés kivételtől eltekintve szinte mindannyian. Többségében jóval érettebbek voltunk a mai kamaszoknál, nemcsak külsőleg. Most 54 vagyok.

A fiam és a két lányom korosztályában sem hasonlítottak igazán egyik képre sem, talán 1-2 kivétel akadt. Elég tág időhatárok között (nagy a korkülönbség a gyerekeim között) van tehát tapasztalatom arról, hogy a valóban átlagos tinik milyenek voltak és látom, hogy most milyenek.

Nem mellékesen: ki tehet arról, ha a 13 éves úgy néz ki mint egy ribi? Állítólag vannak szülei, akiknek a dolga lett volna nevelni és megfelelő értékrendet átadni. Szóval, aki engedi a gyerekének, hogy ribinek nézzen ki, azt mélységesen nem fogja érdekelni, hogy mit csinál és mikor.

2021. jún. 3. 21:54
 22/26 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, ez egyéni függő. Én 13 évesen olyan távol voltam a pasizástól mint innen a Hold, ennek ellenére tetszettem egy fiúnak és jártunk is vagy mi a szösz, egy hét után szakitottam, annyira nem éreztem jól magam még ebben a helyzetben. Évekkel később lett csak rendes barátom. Közben az osztalytarsaim közül több is volt aki 13 évesen rendesen járt egy sráccal, esvolt aki 14 évesen le is feküdt vele. Az egyik csaj volt az osztály legjobb tanulója.

Ez 23 éve volt. :)

Ha azt vesszük hogy manapság előbb érnek a tinik, akkor nem vészes.

Lányom most 14 éves, kamaszodik de a fiúk nem érdeklik. HPt olvas és baratnozik.

Korábbi barátnőjével azért tavolodtak el mert az a leányzó már 2 éve is érdeklődött a fiúk iránt. A fiúk szintén ismerkednek már járás céljából ebben a korosztalyban.

Most is vegyes a lányok gondolkodása és nem kirívó egyik sem. A lényeg az hogy fogadd el és ne ítéld el. Ha nyíltan beszéltek erről sokkal felnőttesebben állnak a dologhoz és ha nem tiltod akkor pl saját maga fog kilépni ha nem érzi jól magát. Tiltás esetén ragaszkodhat egy rossz kapcsolathoz is csak hogy ellentmondjon

2021. jún. 4. 01:34
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Én engedném, de állítanék fel szabáylokat, pl nincs együtt alvás. Alapvetően nem tartom korainak, anno nálunk az osztályban több 12-13 éves lány volt már "kapcsolatban". Normális felnőttek lettek.
2021. jún. 4. 09:19
 24/26 anonim ***** válasza:
84%
20# es erről nem a szülő tehet ugye? Nem ő veszi meg neki a sminket meg a haspolókat ugye? Nem őt nem zavarja ha a 13 évese késő este jár haza ugye? :)
2021. jún. 4. 09:45
 25/26 anonim ***** válasza:
17%

Voltak már itt kérdések erről gyakorin, a szülők többsége simán megveszi a haspólót, picsanadrágot a 13 éves lányának, engedik hajat festeni, műkörmözni, és még rá is kérdeztek hogy ugyan mi ezzel a baj 😂

2021. jún. 4. 11:21
 26/26 anonim ***** válasza:
77%

🎵🎶🎵

A malomnak nincsen köve, mégis lisztet jár,

mégis lisztet jár,

tiltják tőlem a rózsámat, mégis hozzám jár,

tiltják tőlem a rózsámat, mégis hozzám jár

🎵🎶🎵

:)

2021. jún. 4. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!