Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek ezt a 13 éves...

Megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A 13 éves lányom ma mondta el hogy összejött az egyik osztálytársával. Szerintetek engednem kéne hogy együtt legyenek?
2021. jún. 3. 17:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
*aranyosak
2021. jún. 3. 19:07
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Már az ovisok is puszilgatják egymást, és fogják egymás kezét ha nem vetted volna észre...
2021. jún. 3. 19:13
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha tiltod majd máshol találkoznak. S nem fog beavatni az életébe. Állj hozzá jó szívvel és beszélgess vele a szerelemről, szexről. Ismerkedj a sráccal(ne tolakodóan).Érjétek el,hogy jól érezzék magukat nálatok, így szem előtt lesznek.
2021. jún. 3. 19:21
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Örülj neki hogy elmesélte, és örülj vele hogy összejöttek! Én anno nem tudtam ilyeneket megosztani az anyukámmal, ami egyikünknek sem volt jó.
2021. jún. 3. 19:26
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

Anno nálunk is voltak ilyen "párkapcsolatok" az osztályban, a suliban, nekem is volt. Ha valami csoda folytán egy ilyen tovább tartott két hétnél (igen ritka esetekben), akkor sem történt szájrapuszinál komolyabb, álltalában vad sms-ezésekből állt, esetleg az órai szünetekben kicsit többet beszélgettünk egymással, mint egyébként, és így ennyi. Nagyonnagyon maximum egy fagyizás suli után, de az már inkább idősebb korunkban. Ez szerintem nem egy olyan egetrengetően komoly dolog, hogy meg kelljen ijedni tőle :D

Örülj neki, hogy elmondta. Ez azt jelenti, hogy bízik benned. Ha most eltiltod, akkor hiába lesz vége x nap/hét után, a következőről már nem fogsz tudni.

2021. jún. 3. 20:08
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

Az egészséges fejlődéshez pont szükség van az ilyen kis tiniszerelmekre.

Normális felvilágosítás, támogatás, elfogadás a kulcs a gyerekkel való jó kapcsolat kialakításához.

2021. jún. 3. 20:08
 17/26 anonim ***** válasza:
18%
Korai, de ilyen vilagot elunk sajnos.
2021. jún. 3. 20:16
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
13 évesen sok osztálytársamnak volt pasija. Egy-két srácnak is barátnője az osztályból. Nem tartottak ezek sokáig. Minek tiltani? Teljesen természetes, hogy egy 13 évest érdekli a másik nem.
2021. jún. 3. 20:25
 19/26 anonim ***** válasza:
95%
Felesleges tiltani
2021. jún. 3. 20:43
 20/26 anonim ***** válasza:
55%

"ezek a kis tiniszerelmek tök arányosak. Nekem is volt barátom félénk kislányként,de csak jártunk, fagyiztunk,a suliban kézen fogva mászkáltunk,szájrapuszival köszöntünk."

😂😂😂 Igen igen, a te korodban így volt...

A mai 13 évesek viszont teljesen mások. Nehigy azt hidd, hogy ők csak ártatlanul fagyizgatnak... ha hallanál 13 éveseket beszélgetni lefordulnál a székről.

13 évesek a te korodban vs ma:

[link]

2021. jún. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!