Megengednétek ezt a 13 éves lányotoknak?
Anno nálunk is voltak ilyen "párkapcsolatok" az osztályban, a suliban, nekem is volt. Ha valami csoda folytán egy ilyen tovább tartott két hétnél (igen ritka esetekben), akkor sem történt szájrapuszinál komolyabb, álltalában vad sms-ezésekből állt, esetleg az órai szünetekben kicsit többet beszélgettünk egymással, mint egyébként, és így ennyi. Nagyonnagyon maximum egy fagyizás suli után, de az már inkább idősebb korunkban. Ez szerintem nem egy olyan egetrengetően komoly dolog, hogy meg kelljen ijedni tőle :D
Örülj neki, hogy elmondta. Ez azt jelenti, hogy bízik benned. Ha most eltiltod, akkor hiába lesz vége x nap/hét után, a következőről már nem fogsz tudni.
Az egészséges fejlődéshez pont szükség van az ilyen kis tiniszerelmekre.
Normális felvilágosítás, támogatás, elfogadás a kulcs a gyerekkel való jó kapcsolat kialakításához.
"ezek a kis tiniszerelmek tök arányosak. Nekem is volt barátom félénk kislányként,de csak jártunk, fagyiztunk,a suliban kézen fogva mászkáltunk,szájrapuszival köszöntünk."
😂😂😂 Igen igen, a te korodban így volt...
A mai 13 évesek viszont teljesen mások. Nehigy azt hidd, hogy ők csak ártatlanul fagyizgatnak... ha hallanál 13 éveseket beszélgetni lefordulnál a székről.
13 évesek a te korodban vs ma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!