Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi van, ha el fogja tőlem a...

Mi van, ha el fogja tőlem a gyereket szedni?

Figyelt kérdés
Külön költöztem a férjemtől a 11 éves gyerekkel. Azóta minden vasárnap elviszi a gyereket. Eddig soha nem volt ideje rá. Most minden szupi programra viszi, ahova én nem tudom. Ma felvitte Pestre, voltak 2 helyen is gokartozni, pizzázni. Én meg sehova nem tudom vinni. Mintha überelni akarna. Mi van, ha a gyerek ezt nem látja és itt akár majd hagyni, mert apával akár élni? N mert velem a szokásos hétköznapok, tanulás, nyűglődés van, apával meg szupi programok.
2021. máj. 30. 17:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Én is vettem neki pizzát, de az csak olyan kis egyszerű pizza. Nem is kéri most mert apával ettek tök finomat.
2021. máj. 30. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell versenyezni a gyerek szeretetéért.

Az férjed se fogja ezt hosszútávon csinálni ne aggódj. Ha meg oda akar költözni az apjához akkor hamar befogja látni, hogy nem lesz kolbászból a kerítés hétköznap.

2021. máj. 30. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos nagyon sok vasárnapi apuka csinálja ezt. Az én exem még egy pónit is vett volna a lányunknak, ha vele marad. A bíróság emiatt nem fogja neki ítélni, ő meg 11 évesen nem dönthet így. Most úgyis jön a nyári szünet, beszéld meg vele, hogy apukánál lehet 2-3 hétig. Lehet, hogy azután majd apuka küldi vissza, hogy ennyi elég is volt.
2021. máj. 30. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted ha eddig nem foglalkozott vele, kellene neki heti 7 nap, napi 24 órájában?! Dehogy...csak téged akar bosszantani.
2021. máj. 30. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
11 éves gyerek véleménye számít, ha az apánál jobban érzi magát oda kerül
2021. máj. 30. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Persze: Pistike, miért gondolod úgy, hogy apukád lenne a megfelelő szülő, akivel élnél? Pistike: Mert ő drágább pizzát vesz, és elvisz gokartozni. Bíró: Rendben, akkor ezentúl ő nevel majd. Azért ez nem így működik.
2021. máj. 30. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Igazából 14 év felett kötelező figyelembe venni a véleményét.
2021. máj. 30. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Hehe, hatos, tőlem konkrétan 5 évesen megkérdezte anyám, kinél akarok lakni. Mondtam nála, mert apu elfolyatja a tükörtojás sárgáját... :D

Amúgy nem tudom, én is csak hétvégente mentem apámhoz, nem volt lecke, iskola, kötelesség, kirándulás meg fagyi annál több. Mégis anyunál volt az otthon. Nem olyan könnyű egy gyereket anyagiakkal elszeretni, ha előtte normálisan volt nevelve.

2021. máj. 30. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
orulj neki hogy a gyereknek van apja aki foglalkozik vele, es el tudja vinni programokra ha te epp nem vagy olyan helyzetben hogy megengedd magadnak
2021. máj. 31. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!