Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom idén fog ballagtatni,...

A lányom idén fog ballagtatni, sminket szeretne, kozmetikusnál. Szerintetek engedjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lányom idén hetedikes, az az most fogja ballagtatni a felette lévő évfolyamot.

Sose sminkelt, kikönyörgött tőlem tavaly egy szempilla spirált és egy szájfényt, azt is nagyon ritkán használta.

Viszont a napokban elkezdte mondani nekem, hogy mi lenne ha esetleg elvinném kozmetikushoz, hogy megcsinálja ballagtatásra neki a szemöldökét (kihúzza), és egy kisebb tusvonalat szeretne. Nagyon könyörög, viszont kétségbe vagyok esve, sose volt sminkről szó nagyon eddig. Szerintetek ez sok lenne? Felhívná magára a figyelmet nagyon?

Avval érvel, hogy ő fogja tartani az egész ballagási műsort, és szép szeretne lenni. Mit gondoltok?

Végülis egyszeri alkalom, de akkor is szebb smink nélkül…

2021. máj. 25. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem engedném. Majd ha ő ballag. Ez a ballagás nem róla szól. Majd jövőre.
2021. máj. 26. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Könyörgöm, még csak hetedikes! Mi a halálnak smink????
2021. máj. 26. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Amennyiben ennyiről van szó (szemöldök, tusvonal, szájfény esetleg), engedd nyugodtan. Ezek olyan alap dolgok, amiket akár ő is eltanulhat érettebb sminkestől vagy bárkitől, aki ért hozzá. És lehet, hogy felnőttként ez a smink majd a mindennapjait képezi.
2021. máj. 26. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Mi a viharnak tusvonal? Szerintem az akkor szép maximum, ha tökéletes, de akkor se.
2021. máj. 26. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

#14, nyílván azért megy kozmetikushoz, hogy tökéletes legyen.

A tusvonal nagyon divat a fiatalok körében és szép is.

Személy szerint én magamon nem szeretem, csak a szempilla spirált, de máson tetszik.

Szóval én engedném, biztosan szép lesz majd és alapjába véve a legtöbb tininek ez mindennapi smink, nem alkalmi. Normális, hogy igényt tart rá.

2021. máj. 27. 00:20
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem engedném, de megcsinálnám neki én magam.

Nálunk a kozmetikusok hááát... enyhén szólva is túlsminkelnek mindenkit. Fingjuk nincs, kinek mi áll jól, az összes sminkjük erős, rengeteg, én nem is járok hozzájuk.

2021. máj. 27. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
A tusvonal borzasztóan öregít. Nyilván egy kiskamasz idősebbnek szeretne kinézni, én is voltam tini. De felnőtt fejjel tudjuk, milyen disszonáns egy 13 évesen egy tusvonal. Spirál, alapozó, pirosító, bronzosító oké.
2021. máj. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!