Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen a barátnőm?

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés

17 éves, kétszer kapott felelőtlenségből 72 órás tablettát, nemrég majdnem gyerek lett, mert lusták voltak védekezni. Cigizik évek óta, piál, szerintem már füvezett is. Nem hallgat észérvekre, most meg rendőrségi ügy lett mert heccből leszedtek egy táblát a vonatállomáson és be lettek jelentve.

Az anyja 8-ig engedi ki (igaza van) mert felelőtlen, a pasija dettó. Akkor meg még az anyja a szem ét meg a köc sög.

Mit tudok tenni hogy változzon?

Kétségbeesett 16/L

2010. aug. 24. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos,szerintem te ezellen nem sok mindent tehetsz :/ ez a legrosszabb,de ha próbálsz beszélni vele,ki tudja,lehet h téged is bele akar majd rángatni.Nagyon rossz lesz mindkettőtöknek,sőt a barátainak is,de félő,h ha beleütitek az orrotokot,akkor csak agresszivitást ,esetleg rosszabbat váltana ki belőle.Ezt sztem hagyátok az anyjára,bár írtad,h ő meg köcsög :/ nehéz helyzet :s de maximum még a tanárok jöhetnek szóba,talán ők beszélhetnek vele..ennyit tudok segíteni :)
2010. aug. 24. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a változása érdekében tenni semmit.
2010. aug. 24. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. a végén még téged is belekényszerít valami baromságba...
2010. aug. 24. 17:52
 4/5 anonim válasza:
az ilyen barátnőket felejtsd el
2010. aug. 24. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Igazából én próbálok neki most is tanácsot adni, én ezeken a lázadásokon és marhaságokon már túl vagyok. Tudom, milyen az ha nem bíznak bennem, de én képes voltam ezt visszaszerezni még 14 éves fejjel, ő lassan 18 éves fejjel képtelen rá :S Szüleim sem kedvelik túlzottan, a barátommal ő is jóban van, kicsit olyan is mintha hajtana rá (mi egy éve vagyunk már együtt), pedig az ő legjobb barátjával jár ( vele is úgy jött össze hogy.. hmm.. másfél óra után, egy hét után szex stb.)

lehet télleg hagynom kéne. :S

2010. aug. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!