Korai sminkelnie?
A lányom 13 éves, és azt mondta hogy sminkelni szeretne, mert osztálytársai is csinálják, és nagyon tetszik neki.
Itthon is szokott gyakorolni, egész ügyes benne. Csak szempillaspirálról lenne szó meg egy kis korrektorról. Az iskolában nem szólnak érte.
Megengedjem neki vagy ez még korai?
Dehogy korai! Sőt! Ennél már jóval több is belefér ebben a korban.
Az én lányom a te lányoddal egy idős, őt ilyesmi sminkkel is elengedem suliba, nagyon ügyes, jó érzéke van hozzá:
Első, remélem, csak trollkodsz...Milyen “ebben a korban”? 13 éves általános iskolás kislányról beszélünk!
Kérdező, szerintem ez a max. De ezzel nem gondolom, hogy baj lenne.
Ha nem lennének a sminkelő osztálytársai akkor is eszébe jutott volna gyakorolni vagy rá se nézett volna?
Ha csak miattuk csinálja ne hagynám. Ha maga miatt csinálná akkor igen.
Persze
Ennyi ennyi idősen belefér.
Ha nem engeded majd megcsinálja a tudtod nélkül egyébként.
Ennyi belefér, de az amit az #1 belinkelt nekem már nem.
Max a spirált ill korrektort engedném (utóbbit csak ha tényleg jól viszi fel)
De nálam a vakolás és hajfestés általánosban szóba se jöhet. Kivéve ha iskolai buli van. Oda lehet lemosható hajfesték ill szemhéjtuss stb
Engedném, sőt ennél kicsit többet is, pl egy vékony tus vonal ha illik a szeméhez.
1 év és megy gimibe, lassan más dolgok miatt kell aggódj, pl hogy várjon még a szexel amikor pasija lesz, vagy ne igyon (túl sokat) az első gimis házibuliján. 13 évesen én szemceruzáztam mint mindenki anno, illetve az egyik válaszoló írta a csillámport, hajaj de ment nálunk is sulibuliban! Illetve korrektort használtam mert karikás volt a szemem, de nem akartam csak ezért alapozót használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!