Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnék kezelni egy ilyen...

Hogy tudnék kezelni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

A legidősebb lányom totál kezelhetetlen./17 éves/

Semmi együtt élési szabályt nem hajlandó betartani.

Az apja még 8 hónapos korában elhagyott,a férjemmel neveltük.

Nem vagyunk mintaszülők,de úgy érzem amiben kellett eleget tettünk.

Borzasztóan beszél velem,szemrehányást tesz.

12-15 éves koráig mindig az apjához akart költözni,sosem tudott,vagy mert én harcoltam érte,foggal-körömmel vagy az apja nem engedte.

Most már rengeteg probléma van vele,mondtam hogy próbáljuk meg hogy megy az apjához lakni.

Ezt a kritikán aluli viselkedést látják a testvérei is.

Minden sz@rnak elhord,mekkora szégyen vagyok hogy én utcára tettem.

Ezt mondja folyamatosan.

Mi a jó megoldás?

(Az hogy pofonverem nem opció,sosem ütöttem,már nincs értelme)

2021. máj. 12. 14:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

7 es válaszoló

Éjjel 2 kor még csapkod,eszik,jönnek-mennek a pasijával.

Mi fél 5 kor kelünk.

Hétvégén a 17 éves lányom után nekem kell takaritani ha szólni merek,cirkusz van.

Még iskolába jár,de idén a digitálisba teljesen meghülyült,rengeteg hiányzása lett.

Idén ötször huztam ki a kakiból,hatodjára is elszúrta.

6tantárgyból bukik,ugyanúgy nem jelenik meg órákon.

Na ilyenekért utál.

2021. máj. 12. 17:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna engedni az apjához, amikor menni akart, nem foggal körömmel harcolni érte. Most már persze, lepasszolnád, mikor kezelhetetlen. Nyilván azért hepajkodik, mert duzzog hogy nem engedted az apjához. Hadd menjen, aztán majd kisebb lesz a szája ha apu nem fog vele foglalkozni.
2021. máj. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!