Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok ehhez?

Szülők! Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Lányom majdnem 14.

Szeretne egy minimális tetoválást születésnapjára.

Egy számára nagyon fontos dátumot római számokkal.

Még nem döntötte el hova, viszont azt mondta, hogy a legnagyobb fájdalmakat is eltűri(és én is láttam, kozmetikusnál szeme se rezzent egyszer sem, bármit is ,,művelt,, vele) és hogy szerinte megéri ,,szenvedni,, max 1 óráig, utána ott lesz évekig.

Tudom miért fontos neki az a dátum, és nekem is eléggé az.

Valami tragikus történt, ami mindenkit megviselt, és őt teljes mértékben más emberré tette.

Még mindig nem tudott túllépni, viszont szerinte így túl tud majd lépni, viszont nekem nem annyira tetszik az ötlet, hogy 14 évesen felvarrasson magára valamit.

Ti megengednétek neki?

Várjuk meg a 15-16... éves kort?

Normális válaszokat szeretnék.

Mindig érettebb volt a korához képest, nagyon felelősségteljes, eddig sosem bánta meg egyik döntését sem.

2021. ápr. 28. 21:32
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
56%

De amúgy MI tragikus történt vele?

Mert az hogy a keresztje elköltözött NEM tragikus, csak szr.

2021. máj. 1. 16:41
 42/48 anonim ***** válasza:
81%
Hennát nyugodtan
2021. máj. 1. 16:52
 43/48 anonim ***** válasza:
15%
Mi volt az a tragikus amit magára akar varratni??
2021. máj. 1. 17:26
 44/48 anonim ***** válasza:
55%
#40 és ez milyen szempontból releváns a kérdés szempontjából?
2021. máj. 1. 18:06
 45/48 anonim ***** válasza:
23%

Az, hogy kinek hol faj egyenfuggo... Nekem bokan egyaltalan nem fajt.

Es bokara engednem is, mert keves olyan munkahely van ahol a boka szabadon van. Ennyi idosen meg nem tudja, milyen palyan fog elhelyezkedni, ezert fontos tetovalas szempontjabol, hogy takarhato legyen. Nem valami butasagot akar felvarratni, igy bele mennek. De kozepiskolai kezdeshez igazitanam korban.

2021. máj. 2. 14:29
 46/48 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon vicces ahogy pontozgattok, na meg gyerekes is.

Attol, hogy egy velemeny nem egyezik a tieddel/tietekkel meg nem lesz haszontalan.

2021. máj. 2. 15:49
 47/48 anonim ***** válasza:
36%
Nem a kutyája neve, nem egy idétlen pillangó. Erről szól, vagy kellene szólnia minden tetoválásnak. Támogatnám, picit rejtettebb helyen, mégis csak az első tetoválás.
2021. máj. 17. 07:56
 48/48 anonim ***** válasza:
33%
Ameddig az én házamban lakik és az én kenyeremet eszi addig nem lesz 18 év alatt tetoválása
2021. máj. 17. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!