A 6. osztály nehéz? :D
3. igazad van.
én is majd szétuntam a fejem honismeret órán.
Az egészségtan nagyon jó. Nekünk nagyon jó fej tanárunk volt. egész évben 1szer feleltünk és végigröhögtük az órát, mert negyon jó bemondásai voltak:D
most megyek 7.-be és ő lesz a biosztanárunk *.*
12L
Nem nehéz bár ez hogy úgymondjam agyfüggő is mert én nem szoktam tanulni és 4-es-ötös voltam. Na most jön a hetedik fizika, kémia ajjajj.
Az egészségtan nagyon kemény nem akarom nagyon taglalni de a könyvben képek vannak öhm mindkét nem szerveiről.
hatodik nekem nem volt nehéz de ötödikhez képest többet tanultam :) de viszont a hetedik már igen :S sokat kell tanulni ...sajnos de az évvégi már beleszámít a tovább tanulásba :)
én most megyek nyolcadikba,és várom nagyon (:
Idén voltam 6.-os :D A matek [2. féléves anyag] sokkal nehezebb mint 5.-ben :D Fizikátok lesz? Ha igen, az sem vészes :)
13/L
utolsó vagyok.
Kihagytam: Azért nem volt annira nehéz, de szerintem úgy összegezve nehezebb, mint az 5., de abból a szempontból jobb volt, hogy picit komolyodtak az osztálytársaim :) Remélem most még normálisabbak lesznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!