Mennyire nehéz a 9. osztály?
Most én is tegyem fel azt a kérdést, hogy "mennyire nehéz a 7. osztály?" hogy legyen már 7., 8., meg 9. osztályos kérdés is, méghozzá sorrendben egymás után :P
[?]
Én meg most megyek 12-be:D...igaz h csak egy szakmát tanulok,de legalább az rendesen:)..am nekünk nem volt nehéz.Talán 11 mikor hozzákellett szoknunk a gyakorlathoz meg a 4órás keléshet,meg a reggel 6órai kezdéshet:D
De gondolom Ti szakközép meg gimibe jártok:)
U.i.:..nyugodtan le lehet nézni h csak szakmunkásba járok..
:D Utolsó én nem nézlek le mert énis szakmunkásba járok és énis 12be megyek most :D
Nekünk a 9+10edik osztály a rohadt laza volt!! de annak köszönhető h a suli az ink egy időtöltő központnak nevezhető :D 9ben alig tanultunk csak matek meg kémiát mert a kettőt ugyanaz tanította és szigorú volt :S németen a tanár megkédezte: csináljunk vmit órán?? NEEM!! és nemcsináltunk semmit... így lettem belőle 5ös :D általánosban meg alig vtam kettes...
Zsoldos 4ever :D Szentes.............. 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!